Kuaishou aandelen

Kuaishou werd in 2011 gelanceerd en is één van ’s werelds toonaangevende sociale platforms voor korte video’s, met meer dan 250 miljoen dagelijkse aktieve gebruikers. De missie van het bedrijf is om het geluk van elk individu te vergroten door middel van Data en A.I. technologie.

De basis overtuiging van Kuaishou is dat ieders leven het waard is om digitaal opgetekend te worden. De ethische bedrijfswaarden van Kuaishou staan ten gronde van een algoritme gebaseerd op gelijke kansen en het doel is om -door het delen van korte video’s, foto’s en livestreams- de aandacht te vestigen op de vaak over het hoofd geziene grote groepen ‘down-to-earth’ gemeenschappen binnen China.

Kuaishou is misschien wel ’s werelds op één na meest gedownloade app voor het delen van video’s na Bytedance’s TikTok / Douyin. TikTok was ongetwijfeld de meest besproken app de laatste jaren, zowel vanwege de virale populariteit als de daaruit voortvloeiende politieke problemen. De grootste concurrent in China heeft in het buitenland niet zo veel aandacht gekregen, maar zou nog steeds op de markt kunnen komen.
Kuaishou logo

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Kuaishou verwachtingen – De toekomst van Kuaishou

Terwijl TikTok/Douyin eerst bekend stond om gekke video’s met muziek en dans die jonge mensen aantrokken, begon Kuaishou als een app die het dagelijkse leven van gewone mensen buiten de grote steden documenteerde. Net als andere Chinese technologiebedrijven en zelfs westerse foto-apps zoals Instagram, heeft het zich met enig succes gewaagd aan livestreaming. Tegenwoordig gebruiken steeds meer gebruikers beide apps, maar de gebruikers van Kuaishou zijn nog steeds meer geconcentreerd in kleinere steden en op het platteland, waarbij mensen stukjes van het dagelijkse leven streamen, van het oogsten van maïs tot het slurpen van noedels.

Door een kant van China te benadrukken die niet vaak wordt gezien, stelt Kuaishou de gewone man in staat om de wereld virtueel te ervaren door hen in staat te stellen in contact te komen met fans uit alle lagen van de bevolking over de hele wereld, terwijl ze de wereld bij hen thuis uitnodigen.

Is er groei in de Kuaishou aandelen te verwachten?

De komende beursgang van door Tencent gesteunde Kuaishou – ‘fast hand’ in het Chinees – in Hong Kong zou wel eens een van de grootste van de stad kunnen zijn. Sinds de lancering is Kuaishou uitgegroeid tot het grootste platform voor het delen van leven in China met miljoenen -door gebruikers gegenereerde- inhoudelijke content stukjes die elke dag wordt gemaakt en honderden miljoenen dagelijkse likes. Ondersteund door een archief van 10 miljard originele korte video’s, is Kuaishou’s reis om de mensheid te documenteren nog maar net begonnen.

Kuaishou is dus het videoplatform voor de Chinese markt, maar de internationale versie van de app, Kwai, loopt parallel met Kuaishou met vergelijkbare functies en biedt gelokaliseerde functies die zijn afgestemd op gebruikers van buiten China.

De apps van Kuaishou bevatten dus door gebruikers geüploade video’s en live-streamingprogramma’s waarmee leveranciers consumenten produkten kunnen promoten. De bijdrage van livestreaming zal waarschijnlijk in de toekomst wat dalen, maar wat het vervangt, is spannender voor investeerders. De advertentie-inkomsten van het bedrijf, springplank naar de populariteit van de korte video-app, verdrievoudigden jaar-op-jaar en zijn nu goed voor ongeveer een derde van de inkomsten. De advertentiebusiness is waarschijnlijk ook winstgevender dan live streaming. De bruto winstmarge van Kuaishou is de afgelopen jaren uitgebreid.

Kuaishou aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Kuaishou? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Kuaishou koers, de verwachtingen en toekomst van Kuaishou en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Kuaishou aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Kuaishou aandelen. Als je Kuaishou aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Kuaishou- Wat is de waarde van aandelen Kuaishou?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Kuaishou kost. Het aandeel Kuaishou is te vinden op de NYSE, de afkorting op de beurs is SQ.

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Kuaishou aandeel te kopen.

Kuaishou- Kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Kuaishou aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Kuaishou en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Kuaishou. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Kuaishou kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Kuaishou aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.