Kruidvat aandelen

Kruidvat is een grote Nederlandse drogisterijketen met filialen in Nederland en België. Kruidvat is opgericht in 1975 en is sinds 2002 onderdeel van A.S. Watson. A.S. Watson is volledig eigenaar van Kruidvat, Trekpleister en ICI Paris XL. In oktober 2013 werd bekend dat A.S. Watson een belang naar de beurs wil gaan brengen.

Kruidvat aandelen

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Kruidvat verwachtingen – De toekomst van Kruidvat

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Kruidvat verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Li Ka-Shing en de beursgang

De leider van het grote Chinese concern Hutchison Whampoa dat in Nederland onder meer bekend is door winkels als Kruidvat, Trekpleister en Prijsmepper is nog niet van plan om ermee te gaan stoppen. Dit kwam uit de mond van de onlangs 87-jarige Li Ka-Shing, momenteel de rijkste Chinees met 29,3 miljard dollar. Het Hutchison Whampoa-concern is een internationale onderneming die actief is in 31 landen is. Hier bezit het onder meer havens, onroerend goed, drogisterijen, apotheken, telefoon- en waterbedrijven.

Het bericht van deze leider werd op de mondiale beurzen goed ontvangen en bekroont met een koersstijging van enkele procenten. Het aandeel van het concern is sinds juni 2013 met 37% gestegen. Hierdoor wordt Li Ka-Shing in de Chinese media ook wel als “de Superman” beschreven. Momenteel richt het bedrijf zich voornamelijk op Europese groei.

Aan het begin van de jaren vijftig is Li Ka-Shing zijn imperium begonnen met het verkopen van plastic bloemen. Inmiddels bezit hij een van de meest winstgevende bedrijven in China. De reden hiervoor zijn de erg succesvolle telecomtakken in Europa en de drogisterijen in China en Europa. Beleggers zien graag dat Li Ka-Shing aan de leiding blijft. Zeker met oog op de reeds geplande tweede beursgang van A.S. Watson. Hierbij gaat het om het moederbedrijf van Kruidvat, Trekpleiser en het Franse Marionnaud.

Li Ka-Shing vertelde dat het plan was om 25% van A.S. Watson naar de beurs van Honkong en nog andere, nader te bepalen plaatsen te brengen. Volgens analisten zal een dergelijke beursgang rond de 6 miljard dollar kunnen opbrengen. Met deze opbrengt wil de kopman van Hutchison Whampoa het Europese netwerk in China gaan uitbreiden. Momenteel bevinden zich 11.500 winkels in China. Het is niet bekend naar hoeveel winkels Li Ka-Shing wil uitbereiden.

Naar schattingen zal de Chinese markt in drogisterij- en cosmeticaproducten de aankomende twee jaar met ongeveer 40% groeien. Dit komt neer op een totaalbedrag van 186 miljard dollar. Het bedrijf van Li Ka-Shing is momenteel al marktleider in Europa, maar hij wil dit ook in China bereiken. De beursgang zal voor zover duidelijk geen gevolgen hebben voor de Nederlandse vestigingen van de Kruidvat en Trekpleister. Li Ka-Shing ziet voor Europese economie ook een rooskleurige toekomst. In een interview zei hij dat hij verwacht dat de consumptie de aankomende tijd weer flink zal aantrekken.

Kruidvat aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Kruidvat? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Kruidvat koers, de verwachtingen en toekomst van Kruidvat en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Kruidvat aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Kruidvat aandelen. Als je Kruidvat aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Kruidvat – Wat is de waarde van aandelen Kruidvat?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Kruidvat kost. Het aandeel Kruidvat is te vinden op de Kruidvat, de afkorting op de beurs is Kruidvat.

 

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Kruidvat aandeel te kopen.

Kruidvat kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Kruidvat aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Kruidvat en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Kruidvat. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Kruidvat kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Kruidvat aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.