Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Kraft Heinz aandelen

 

Het Kraft Heinz Co-aandeel had op 26-01-2023 een openingskoers van $39,86, de hoogste koers was $39,86 en de laagste koers was $39,16. De slotkoers was $39,66 en is daarmee met 0,73% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Kraft Heinz cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Kraft Heinz-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Kraft Heinz kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Kraft Heinz aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Kraft Heinz? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Kraft Heinz-koers, de verwachtingen en toekomst van Kraft Heinz en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Kraft Heinz-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Kraft Heinz-aandelen. Als je het Kraft Heinz-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Kraft Heinz Koers - Wat is de waarde van aandelen Kraft Heinz

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Kraft Heinz was. The stock Kraft Heinz can be found of the abbreviation of the exchange is KHC.

Beurskoers Kraft Heinz | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Kraft Heinz verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Verschillende merken

De ketchup van Heinz is misschien wel het bekendste product van het bedrijf. Met een ruim aantal van 50 verschillende merken, van sauzen tot sappen, is het een mega grote speler geworden. Voor de Nederlandse consument was vooral de ketchup, de siroop van Karvan Cevitam, het broodbeleg van De Ruijter en de Wijko satésaus. Kraft stond bekend om de pakjes sap van Capri Sun en de roomkaas van Philadelphia.

Twee grote namen zitten achter het bedrijf. Het gaat om de welbekende Warren Buffett en de Braziliaan Jorge Paulo Lemann. In 2013 kochten ze Heinz samen. Buffett is anno nu voor 37% eigenaar van de Kraft Heinz en heeft het dus grotendeels voor het zeggen binnen het bedrijf. Vanaf 2015 is het enorm rap gegaan met het bedrijf. De nettowinst is in 2017 met 218% gestegen in tegenstelling tot 2016.

Verschil Pepsico

Pepsico is dubbel zo groot als Kraft Heinz. Pepsico heeft een jaaromzet gedraaid in 2017 van 63,5 miljard dollar. In februari 2017 werd er 134 miljard euro door Kraft Heinz geboden voor Unilever. Dat aanbod is nog even in de koelkast gegaan. Unilever is dubbel zo groot als Pepsico. Mocht dat alsnog gaan lukken in de toekomst, zal Kraft Heinz dus een enorme groei gaan maken.

Hoogwaardig voedsel

Het is een wereldwijde producent van hoogwaardig voedsel. De Company biedt voeding voor verschillende eetgelegenheden zoals thuis, voor onderweg en restaurants. Met wereldwijd vertrouwde merken als Philadelphia, Honig, Velveeta en Golden Circle heeft de Company echte kwaliteit in handen.

Een groot deel van alle aangesloten merken zijn meer dan 100 jaar terug ontwikkeld door ondernemers die kwaliteitsvoeding maakten. Krafts Heinz Company zet zich in om flink te investeren in merken van wereldklasse. En daarnaast in waarde creatie op langere termijn.

Het streven van de Kraft Heinz is helder en concreet. Een einde maken aan honger in de wereld. De missie is hierbij om hun mensen, samenwerkingsverbanden en producten op één lijn te brengen. Kraft Heinz staat bekend als een maatschappelijk verantwoord wereldbedrijf. Het bedrijf zet zich o.a. in voor het verminderen van de ecologische voetafdruk. Evenals het beschermen van de natuurlijke hulpbronnen van onze planeet. Dit alles voor de toekomstige generaties.

Verbeteren planeet

De uitspraak ‘’Growing A Better World’’ geeft aan dat er hard wordt gewerkt aan het verbeteren van de planeet, de mensen en de verschillende gemeenschappen waarbinnen er wordt geleefd en gewerkt. Waar er bij de oprichting in 2015 nog vooral focus lag op bedrijfsburgerschap en duurzaamheid, richt het bedrijf zich nu extra op alle belanghebbenden. De hoogste prioriteit gaat uit naar de gebieden waar de hoogste nood is en de grootste impact kan worden gemaakt.

Kraft Heinz aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Kraft Heinz-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Kraft Heinz-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie