Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Kosmos Energy aandelen

Kosmos Energy Ltd, beter bekend als Kosmos Energy, is gevestigd in Verenigde Staten aan 8176 Park Ln Ste 500, 75231-5988, te Dallas. De CEO van het bedrijf is Andrew Inglis.

 

Het Kosmos Energy Ltd-aandeel had op 02-02-2023 een openingskoers van $7,80, de hoogste koers was $7,80 en de laagste koers was $7,27. De slotkoers was $7,34 en is daarmee met 5,66% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Kosmos Energy cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Kosmos Energy-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Kosmos Energy kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Kosmos Energy aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Kosmos Energy? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Kosmos Energy-koers, de verwachtingen en toekomst van Kosmos Energy en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Kosmos Energy-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Kosmos Energy-aandelen. Als je het Kosmos Energy-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Kosmos Energy Koers - Wat is de waarde van aandelen Kosmos Energy

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Kosmos Energy was. The stock Kosmos Energy can be found of the abbreviation of the exchange is KOS.

Beurskoers Kosmos Energy | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Kosmos Energy verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

KOSMOS ENERGY verwachtingen – De toekomst van SPIRIT AIRLINES 

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.  Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de KOSMOS ENERGY verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Kosmos Energy aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Kosmos Energy-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Kosmos Energy-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie