Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Jetblue Airways aandelen

Jetblue Airways Corp, beter bekend als Jetblue Airways, is gevestigd in Verenigde Staten aan 2701 Queens Plz N, 11101-4020, te Long Island City. De CEO van het bedrijf is Robin Hayes.

 

Het Jetblue Airways Corp-aandeel had op 29-11-2022 een openingskoers van $7,67, de hoogste koers was $7,77 en de laagste koers was $7,66. De slotkoers was $7,74 en is daarmee met 0,91% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Jetblue Airways cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Jetblue Airways-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Jetblue Airways kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Jetblue Airways aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Jetblue Airways? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Jetblue Airways-koers, de verwachtingen en toekomst van Jetblue Airways en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Jetblue Airways-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Jetblue Airways-aandelen. Als je het Jetblue Airways-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Jetblue Airways Koers - Wat is de waarde van aandelen Jetblue Airways

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Jetblue Airways was. The stock Jetblue Airways can be found of the abbreviation of the exchange is JBLU.

Beurskoers Jetblue Airways | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Jetblue Airways verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat is JetBlue Airways?

JetBlue Airways is een bedrijf voor passagiersvervoer. Het bedrijf biedt luchtvervoersdiensten in de Verenigde Staten, het Caribisch gebied en Latijns-Amerika. De segmenten zijn onder meer Domestic, Caraïben en Latijns-Amerika. Het exploiteert verschillende soorten vliegtuigen, waaronder Airbus A321, Airbus A320 en Embraer E190. Het biedt ook een premium transcontinentaal product genaamd Mint. Per 31 december 2016 had Mint 16 volledig plat liggende stoelen, waarvan er vier in suites met een privédeur waren. Het bedrijf biedt ook Fly-Fi-internetservice tijdens de vlucht voor zijn gehele Airbus-vloot. Het biedt zijn klanten de keuze om kaartjes te kopen van drie merktarieven, waaronder Blue, Blue Plus en Blue Flex. Elk van deze tarieven omvat verschillende aanbiedingen, zoals gratis ingecheckte bagage, lagere wijzigingskosten en extra TrueBlue-punten.

Wat gaat JetBlue Airways doen in de toekomst?

JetBlue is een bekroonde luchtvaartmaatschappij met als missie "de mensheid terug te brengen naar vliegreizen". De luchtvaartmaatschappij doet dit door waarde, service, stijl en comfort te bieden aan hun klanten en aan hun werknemers, die allemaal 'bemanningsleden' worden genoemd.

  • Guatemala-Stad

JetBlue Airways is van start gegaan met zijn allereerste dienst naar Guatemala-Stad. De koerier heeft nu dagelijkse vluchten tussen de internationale luchthaven John F. Kennedy in New York en de internationale luchthaven La Aurora in Guatemala. Het is de enige dagelijkse dienst tussen New York en Guatemala.

"Het vergroten van de aanwezigheid van JetBlue in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied is de sleutel tot ons aanhoudende internationale succes en de service in Guatemala-Stad zal een belangrijke rol spelen bij het behouden van onze leidende rol in de regio", aldus Andrea Lusso, vice-president netwerkplanning bij JetBlue. "Het geeft ons ook de mogelijkheid om een ​​verscheidenheid aan reizigers te bedienen en ons klantenbestand in Midden-Amerika en het noordoosten uit te breiden."

JetBlue zegt dat de service aantrekkelijk is voor klanten die familie en vrienden bezoeken en een mix van zakenreizigers en vakantiegangers.

  • Concurrentie

Het Amerikaanse ministerie van Justitie (DOJ) doet onderzoek naar een noordoostelijke Amerikaanse alliantie tussen American Airlines (AA, Dallas / Fort Worth) en JetBlue Airways (B6, New York JFK) op basis van concurrentie, meldde The Wall Street Journal. Hoewel het onderzoek niet openbaar is gemaakt, hebben beide luchtvaartmaatschappijen het impliciet erkend, waarbij American Airlines in een verklaring onderstreepte dat zowel zij als JetBlue "volledig meewerkten" met de DOJ.

De onderzoekers zijn bezorgd dat de alliantie zou kunnen leiden tot concurrentieverstorende veranderingen die van invloed zijn op belangrijke noordoostelijke knooppunten van de VS. Beide luchtvaartmaatschappijen stellen dat de samenwerking gunstig zou zijn voor passagiers.

Wat kunnen we verwachten van de JetBlue Airways aandelen?

De toekomst van JetBlue Airways heeft alles te maken met contanten en kostenstructuur terwijl het zich voorbereidt op het doorstaan van een schokkerig, niet-lineair herstel van de coronaviruspandemie die de vraag naar vliegreizen heeft verpletterd.

Wereldwijde luchtvaartmaatschappijen lijden onder hun zwaarste crisis, waardoor ze zich moeten concentreren op het versterken van contanten en het verlagen van de kosten totdat de vraag terugkeert.

De International Air Transport Association, de belangrijkste brancheorganisatie, gaf aan dat het tot 2024 zou duren voordat het passagiersverkeer terugkeert naar het niveau van voor de crisis, een jaar langer dan eerder werd voorspeld, deels als gevolg van de langzame virusbeheersing in de Verenigde Staten en de slechte vooruitzichten voor zakenreizen.

Jetblue Airways aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Jetblue Airways-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Jetblue Airways-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie