Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Irobot aandelen

Irobot Corp, beter bekend als Irobot, is gevestigd in Verenigde Staten aan 8 Crosby Dr, 01730-1402, te Bedford. De CEO van het bedrijf is Colin Angle.

 

Het Irobot Corp-aandeel had op 02-02-2023 een openingskoers van $45,41, de hoogste koers was $45,73 en de laagste koers was $44,50. De slotkoers was $44,82 en is daarmee met 0,93% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Irobot cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Irobot-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Irobot kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Irobot aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Irobot? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Irobot-koers, de verwachtingen en toekomst van Irobot en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Irobot-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Irobot-aandelen. Als je het Irobot-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Irobot Koers - Wat is de waarde van aandelen Irobot

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Irobot was. The stock Irobot can be found of the abbreviation of the exchange is IRBT.

Beurskoers Irobot | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Irobot verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Irobot aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Irobot-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Irobot-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie