Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Invesco Mortgage Capital aandelen

Invesco Mortgage Capital Inc, beter bekend als Invesco Mortgage Capital, is gevestigd in Verenigde Staten aan 1555 Peachtree St NE, 30309-2460, te Atlanta. De CEO van het bedrijf is John Anzalone.

 

Het Invesco Mortgage Capital Inc-aandeel had op 29-11-2022 een openingskoers van $12,91, de hoogste koers was $13,01 en de laagste koers was $12,83. De slotkoers was $12,97 en is daarmee met 0,54% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Invesco Mortgage Capital cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Invesco Mortgage Capital-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Invesco Mortgage Capital kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Invesco Mortgage Capital aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Invesco Mortgage Capital? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Invesco Mortgage Capital-koers, de verwachtingen en toekomst van Invesco Mortgage Capital en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Invesco Mortgage Capital-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Invesco Mortgage Capital-aandelen. Als je het Invesco Mortgage Capital-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Invesco Mortgage Capital Koers - Wat is de waarde van aandelen Invesco Mortgage Capital

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Invesco Mortgage Capital was. The stock Invesco Mortgage Capital can be found of the abbreviation of the exchange is IVR.

Beurskoers Invesco Mortgage Capital | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Invesco Mortgage Capital verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat is Invesco Mortgage Capital?

Invesco Mortgage Capital Inc. is een houdstermaatschappij die zaken doet via IAS Operating Partnership LP (het Operating Partnership) en dochterondernemingen. Het doel van de Vennootschap is om voor risico gecorrigeerde rendementen te bieden aan haar beleggers door middel van dividenden en kapitaalgroei. Het belegt in door woninghypotheken gedekte effecten die worden gegarandeerd door de overheidsinstantie van de Verenigde Staten, zoals de Government National Mortgage Association of een federaal gecharterde onderneming, zoals de Federal National Mortgage Association of de Federal Home Loan Mortgage Corporation (collectief Agentschap RMBS) ; RMBS die niet worden gegarandeerd door de overheidsinstantie van de Verenigde Staten; Kredietrisico-overdrachtseffecten die ongedekte verplichtingen zijn die zijn uitgegeven door door de overheid gesponsorde ondernemingen; door commerciële hypotheken gedekte effecten; hypotheekleningen voor woningen en bedrijven, en andere aan onroerend goed gerelateerde financieringsregelingen. Het wordt extern beheerd en geadviseerd door Invesco Advisers, Inc.

Wat gaat Invesco Mortgage Capital doen in de toekomst?

Invesco Mortgage Capital zijn enige focus is om klanten te helpen hun beleggingsdoelstellingen te bereiken. Invesco is een onafhankelijke beleggingsbeheerder die zich toelegt op het bieden van een beleggingservaring die mensen helpt meer uit het leven te halen. Ze hebben het voorrecht om dit jaar 1,4 biljoen dollar aan activa te beheren namens klanten over de hele wereld.

Ze hebben: gespecialiseerde beleggingsteams die beleggingen beheren in een uitgebreide reeks activaklassen, beleggingsstijlen en regio's. Meer dan 8.000 medewerkers concentreerden zich op de behoeften van klanten over de hele wereld. Nabijheid van hun klanten met een aanwezigheid ter plaatse in 25 landen. Bovendien solide financiële gegevens, een kredietrating van beleggingskwaliteit en een sterke balans.

  • Invesco Mortgage Capitalin de rechtbank

Invesco Mortgage Capital Inc. heeft aangekondigd dat het van plan is een openbaar bod uit te brengen van 22 miljoen gewone aandelen. De Vennootschap zal de underwriters een optie van 30 dagen toekennen om tot 3,3 miljoen extra gewone aandelen te kopen. De underwriters kunnen de gewone aandelen van tijd tot tijd rechtstreeks of via agenten aan kopers aanbieden, of via makelaars in brokeragetransacties op de NYSE, of op de over-the-counter-markt, of aan dealers in onderhandelde transacties of in een combinatie van dergelijke verkoopmethoden. Dit tegen een vaste prijs of prijzen die kunnen worden gewijzigd, of tegen marktprijzen die gelden op het moment van verkoop, tegen prijzen die verband houden met dergelijke heersende marktprijzen of tegen onderhandelde prijzen. De Vennootschap is van plan om de netto-opbrengst van dit aanbod te gebruiken om activa te kopen binnen haar beoogde activaklassen, met inachtneming van haar beleggingsrichtlijnen en voor zover consistent met het behouden van haar REIT-kwalificatie, en voor andere algemene bedrijfsdoeleinden.

  • Invesco benoemt managing director, Afrika

Afrika wordt het investeringsverhaal van de 21e eeuw, zegt Invesco. Invesco kondigt de benoeming aan van Gwendolyn Ansah Smith als Managing Director. Afrika rapporteert aan Zainab Kufaishi, hoofd Midden-Oosten en Afrika. In deze nieuwe rol zal Gwen onderzoek doen naar en leiding geven aan de inspanningen om de activiteiten van Invesco in Afrika te ontwikkelen, uit te voeren en te beheren. De regio, die een structurele en economische transformatie ondergaat, wordt versterkt door aantrekkelijke demografische verschuivingen, exponentiële bevolkingsgroei, dominantie van jongeren, toenemende verstedelijking en een snelgroeiende middenklasse. Invesco's ambitie is om deel te nemen aan het dynamische en indrukwekkende groeiverhaal van Afrika, markt leidende investeringsmogelijkheden te bieden en een rol te spelen in de ontwikkeling van haar kapitaalmarkten. Gwen zal ook de expertise van Invesco benutten om investeerders over de hele wereld betere toegang te bieden tot de snelgroeiende Afrikaanse markt. Voorafgaand aan deze functie was Gwen Managing Director, Global Institutional, waar ze belangrijke strategische initiatieven ontwikkelde en uitvoerde namens Invesco's wereldwijde institutionele activiteiten.

Wat kunnen we verwachten van de Invesco Mortgage Capital aandelen?

Elke investeerder in Invesco Mortgage Capital Inc. moet zich bewust zijn van de machtigste aandeelhoudersgroepen. Grote bedrijven hebben meestal instellingen als aandeelhouders, en er kan gezien worden dat meestal insiders aandelen in kleinere bedrijven bezitten. Bedrijven die voorheen in handen van de overheid waren, hebben doorgaans minder eigendom van voorkennis.

Invesco Mortgage Capital is niet enorm, maar ook niet bijzonder klein. Het heeft een marktkapitalisatie van 880 miljoen dollar, wat betekent dat het in het algemeen zou verwachten dat sommige instellingen in het aandelenregister zouden verschijnen. Uit een analyse van het eigendom van het bedrijf, blijkt dat instellingen aandelen in het bedrijf bezitten.

Invesco Mortgage Capital aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Invesco Mortgage Capital-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Invesco Mortgage Capital-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie