Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

IMCD aandelen

IMCD N.V., beter bekend als IMCD, is gevestigd in Nederland aan Wilhelminaplein 32, 3072 DE, te Rotterdam. De CEO van het bedrijf is Piet van der Slikke.

 

Het IMCD N.V.-aandeel had op 07-12-2022 een openingskoers van €144,20, de hoogste koers was €144,50 en de laagste koers was €142,70. De slotkoers was €143,60 en is daarmee gelijkgebleven ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Wat is IMCD?

IMCD NV is een in Nederland gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in verkoop, marketing en distributie van speciale chemicaliën en voedingsingrediënten. Haar productportfolio omvat chemicaliën uit verschillende gebieden, waaronder farmacie, persoonlijke verzorging, coatings, voedsel en voeding, smeermiddelen, synthese, kunststoffen, detergenten, landbouwchemicaliën, textiel, afval- en waterbehandeling, snijden en zandstralen, smaak- en geurstoffen, olie en gas en polijsten, onder anderen. Het bedrijf heeft een internationale toeleveringsketen met lokale magazijnen en biedt diensten met toegevoegde waarde, waaronder her-verpakken, verdunnen en mengen. Het bedrijf is wereldwijd actief.

IMCD cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de IMCD-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

IMCD kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het IMCD aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in IMCD? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de IMCD-koers, de verwachtingen en toekomst van IMCD en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in IMCD-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in IMCD-aandelen. Als je het IMCD-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

IMCD Koers - Wat is de waarde van aandelen IMCD

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange IMCD was. The stock IMCD can be found of the abbreviation of the exchange is IMCD.

Beurskoers IMCD | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een IMCD verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat gaat IMCD doen in de toekomst?

IMCD zijn groei op de lange termijn draait om de kansen die ze creëren en die vervolgens leveren aan hun partners door middel van hun proactieve aanpak en klantenondersteuning van wereldklasse. Ze kennen al hun lokale en wereldwijde markten door en door, waardoor ze in een sterke positie verkeren om niet alleen inzichten te delen, maar ook de trends van de toekomst vorm te geven.

  • IMCD overnames in Mexico

IMCD, een toonaangevende distributeur van speciale chemicaliën en ingrediënten, kondigde vandaag de overname aan van twee gespecialiseerde distributiebedrijven in Mexico, Millikan S.A. de C.V. ("Millikan") en Banner Química S.A. de C.V. ("Banner Química"). "Het was een zeer actief jaar voor ons IMCD Mexico-team en we zijn verheugd ons groeimomentum vast te houden met de overnames van Millikan en Banner Química in deze belangrijke Latijns-Amerikaanse markt", aldus Marcus Jordan, Americas President, IMCD. "Beide bedrijven vormen een perfecte aanvulling op onze bestaande activiteiten in Mexico en versterken ons technische en commerciële aanbod in een aantal kernmarktsegmenten."

  • Ejder Kimya

IMCD kondigt aan dat het met succes een overeenkomst heeft ondertekend voor de overname van de persoonlijke verzorgingsactiviteiten van Ejder Kimya İlaç Danışmanlık Sanayi ve Ticaret A.Ş. ("Ejder Kimya"). Ejder Kimya werd opgericht in 1999 en is een Turkse distributeur van chemicaliën voor grondstoffen voor persoonlijke verzorging en farmaceutische producten en voedingsadditieven. Het heeft een sterke en solide positie op de markt voor persoonlijke verzorging in Turkije.

Aylin Zakuto, Managing Director IMCD Turkije, licht toe: “Deze overname is een solide stap om de voetafdruk van IMCD Turkey op de markt voor persoonlijke verzorging te versterken, in lijn met de wereldwijde groeistrategie van IMCD”. Door Ejder Kimya’s marktexpertise op het gebied van persoonlijke verzorging en uitgebreide portfolio toe te voegen aan IMCD zullen hun aangeboden oplossingen voor klanten worden uitgebreid en zal de groei van hun leveranciers in de markt voor persoonlijke verzorging worden versneld.

  • Raad van Commissarissen

IMCD heeft Janus Smalbraak benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen. Janus volgt Michel Plantevin op, die aan het einde van zijn huidige (vierde en laatste) termijn afscheid neemt van de Raad van Commissarissen. In zijn nieuwe rol zal Janus de komende Algemene vergadering van aandeelhouders (AvA) voorzitten. Bij pensionering van Michel Plantevin zal de Raad van Commissarissen doorgaan met vijf leden en zal hij de behoefte aan (en het profiel van) een zesde bestuur beoordelen.

Wat kunnen we verwachten van de IMCD aandelen?

Voor IMCD is klaar zijn voor de toekomst essentieel. Ze zijn altijd op zoek naar manieren om de connectiviteit met hun leveranciers te verbeteren, het klanttraject te verbeteren en meer te weten te komen over hoe machine learning een cruciale rol kan spelen bij het vormgeven van de manier waarop ze zaken doen.

Ze hebben al een aantal systemen en digitale tools geïmplementeerd om hun bestaande processen te verbeteren. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, geïntegreerde CRM- en productbeheersystemen voor hun verkoopteam; een B2B-klantenportaal met een e-commerceplatform en 24/7 toegang tot relevante product- en commerciële gegevens; en het gebruik van AI en gegevensverzameling om business intelligence te ondersteunen.

IMCD aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de IMCD-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste IMCD-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.