Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

IEX Group aandelen

IEX Group N.V., beter bekend als IEX Group, is gevestigd in Nederland aan Entrada 400, 1114 AA, te Duivendrecht.

 

Het IEX Group N.V.-aandeel had op 19-04-2021 een openingskoers van €2,00, de hoogste koers was €2,00 en de laagste koers was €2,00. De slotkoers was €2,00 en is daarmee gelijkgebleven ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

IEX Group cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de IEX Group-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

IEX Group kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het IEX Group-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in IEX Group? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de IEX Group-koers, de verwachtingen en toekomst van IEX Group en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in IEX Group -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in IEX Group-aandelen. Als je het IEX Group-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

IEX Group Koers - Wat is de waarde van aandelen IEX Group?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers IEX Group was. Het aandeel IEX Group is te vinden op de AEX (Euronext Amsterdam), de afkorting op de beurs is IEX.

Beurskoers IEX Group | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een IEX Group verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

IEX Group aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de IEX Group-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste IEX Group-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie