Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

IEX Group aandelen

IEX Group N.V., beter bekend als IEX Group, is gevestigd in Nederland aan Entrada 400, 1114 AA, te Duivendrecht.

 

Het IEX Group N.V.-aandeel had op 26-01-2023 een openingskoers van €1,72, de hoogste koers was €1,72 en de laagste koers was €1,72. De slotkoers was €1,72 en is daarmee met 4,44% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Wat is IEX Group?

IEX is een handelsplatform voor aandelen dat is opgericht door een consortium van investeerders aan de buy-side, waaronder onderlinge fondsen, hedgefondsen en family offices. IEX richt zich op de bescherming en prestaties van beleggers door een markt te creëren die tot doel heeft aandelen te maximaliseren die tegen de best beschikbare prijs worden verhandeld, informatielekken te verminderen, informatienadelen en aanhoudende inefficiënties te elimineren en de mogelijkheid voor natuurlijke interesse om te communiceren zonder onnodige tussenkomst te bevorderen. IEX is toegewijd aan het bieden van eerlijke toegang tot een evenwichtige markt en het leveren van een gedefinieerde en objectieve ervaring ter ondersteuning van rechtvaardige en billijke handelsprincipes. IEX exploiteert een eerlijk toegankelijk platform voor elke gekwalificeerde broker-dealer, en is gebouwd op het principe van beleggersbescherming, geleverd door middel van zijn eigen anti-colocatie-architectuur en vereenvoudigde prijzen en regels.

IEX Group cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de IEX Group-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

IEX Group kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het IEX Group aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in IEX Group? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de IEX Group-koers, de verwachtingen en toekomst van IEX Group en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in IEX Group-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in IEX Group-aandelen. Als je het IEX Group-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

IEX Group Koers - Wat is de waarde van aandelen IEX Group

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange IEX Group was. The stock IEX Group can be found of the abbreviation of the exchange is IEX.

Beurskoers IEX Group | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een IEX Group verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat gaat IEX Group doen in de toekomst?

IEX beoordeelt elke nieuwe kans op basis van de vraag of het een kans is om nieuwe normen te stellen. Zij zijn van mening dat elk van de bedrijven die ze exploiteren, inclusief The Investors Exchange en niet-Exchange-bedrijven, bijdraagt aan deze inspanning om de lat voor prestaties, eerlijkheid en transparantie hoger te leggen.

  • IEX Cloud

IEX Cloud, het financiële gegevensbedrijf van beursoperator IEX Group, heeft een a-la-carte prijsmodel aangekondigd dat klanten toegang geeft tot de gegevens die ze nodig hebben, inclusief gratis realtime aandelenkoersen van IEX Exchange * met slechts één abonnement waarmee ze hun plan kunnen opschalen naarmate hun behoeften veranderen. Het nieuws komt omdat een tiental onafhankelijke leveranciers van financiële gegevens zich hebben aangesloten bij het partnerprogramma van IEX Cloud, waardoor ze rechtstreeks toegang hebben tot de groeiende gebruikersgemeenschap van IEX Cloud, die onlangs meer dan 150.000 geregistreerde gebruikers in meer dan 120 landen heeft overtroffen.

  • CDPQ

Caisse de dépôt et placement du Québec (CDPQ), een toonaangevende institutionele investeerder, kondigde een strategische investering aan in IEX Group (IEX), een in New York City gevestigd financieel technologiebedrijf en de achtste grootste beursoperator wereldwijd in termen van de waarde van de aandelen die elke dag worden verhandeld. CDPQ voegt zich bij andere toonaangevende investeerders in IEX die zich inzetten voor de visie en strategie van het bedrijf.

“CDPQ is een groei-investeerder met een uitzonderlijk trackrecord en diepgaande expertise in technologie en kapitaalmarkten. Door hen als investeerder aan te trekken, wordt de volgende fase van groei en innovatie gestimuleerd, waardoor ze een uitstekende langetermijnpartner worden ”, aldus Brad Katsuyama, medeoprichter en CEO van IEX Group. "Zowel de IEX Exchange als onze niet-beursactiviteiten hebben een aantal belangrijke groeikatalysatoren aan de horizon en de samenwerking met een grote wereldwijde institutionele belegger helpt om onze strategische doelen te bereiken."

  • Barnett

IEX Group, Inc. heeft de toevoeging aangekondigd van Rachel Barnett als Chief Legal Officer. In deze rol zal Barnett toezicht houden op alle juridische en nalevingskwesties voor het bedrijf. Barnett heeft een uitgebreide achtergrond als huisarts en advocaat. Ze heeft strategische bedrijfsinitiatieven voor particuliere en openbare bedrijven begeleid, terwijl ze ook toezicht hield op het bestuur van de raad van bestuur, fusies en overnames, vastgoedportefeuilles, complexe commerciële transacties, intellectuele eigendom, rechtszaken en arbeidskwesties.

Wat kunnen we verwachten van de IEX Group aandelen?

De IEX-missie luidt: inspireer eerlijkheid en innovatie door technologie te creëren die het speelveld gelijk maakt. IEX stelt nieuwe normen door de lat voor prestaties, eerlijkheid en transparantie hoger te leggen.

IEX Group aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de IEX Group-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste IEX Group-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie