Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

ICT GROUP aandelen

ICT GROUP is gevestigd in Nederland aan Kopenhagen 9, 2993 LL, te Barendrecht. De CEO van het bedrijf is Jos Blejie.

 

Het ICT GROUP-aandeel had op 19-04-2021 een openingskoers van €14,25, de hoogste koers was €14,35 en de laagste koers was €14,25. De slotkoers was €14,35 en is daarmee met 0,35% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

ICT GROUP cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de ICT GROUP-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

ICT GROUP kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het ICT GROUP-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in ICT GROUP? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de ICT GROUP-koers, de verwachtingen en toekomst van ICT GROUP en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in ICT GROUP -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in ICT GROUP-aandelen. Als je het ICT GROUP-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

ICT GROUP Koers - Wat is de waarde van aandelen ICT GROUP?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers ICT GROUP was. Het aandeel ICT GROUP is te vinden op de AEX (Euronext Amsterdam), de afkorting op de beurs is ICT.

Beurskoers ICT GROUP | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een ICT GROUP verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

ICT GROUP aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de ICT GROUP-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste ICT GROUP-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie