Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

ICT GROUP aandelen

ICT GROUP is gevestigd in Nederland aan Kopenhagen 9, 2993 LL, te Barendrecht. De CEO van het bedrijf is Jos Blejie.

 

Het ICT GROUP-aandeel had op 03-09-2021 een openingskoers van €14,45, de hoogste koers was €14,50 en de laagste koers was €14,25. De slotkoers was €14,25 en is daarmee met 1,38% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Wat is ICT GROUP?

ICT Group NV, voorheen ICT Automatisering NV, is een in Nederland gevestigde onderneming die technologische oplossingen levert op het gebied van informatie- en communicatietechnologie (ICT). De toepassingen zijn voornamelijk actief in de automobielsector, logistiek, machine en systemen, industriële automatisering, energie en nutsvoorzieningen en de gezondheidszorg. De activiteiten zijn onderverdeeld in vijf segmenten: Het segment Industriële Automatisering biedt hardware- en softwareleveranciers geïntegreerde pakketten van diensten en oplossingen. Het logistieke segment levert geïntegreerde supply chain-platformoplossingen voor logistieke bedrijven. Het segment Machine & Systemen biedt software- en hardwareoplossingen en -diensten, oplossingen voor machinebouw, besturings- en controlesystemen en complete lijnbeheersystemen. Het segment Automotive Nederland en Automotive Duitsland levert embedded software voor automotive systemen. Het opereert via Raster Holding BV, een volledige dochteronderneming.

ICT GROUP cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de ICT GROUP-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

ICT GROUP kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het ICT GROUP aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in ICT GROUP? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de ICT GROUP-koers, de verwachtingen en toekomst van ICT GROUP en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in ICT GROUP-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in ICT GROUP-aandelen. Als je het ICT GROUP-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

ICT GROUP Koers - Wat is de waarde van aandelen ICT GROUP

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange ICT GROUP was. The stock ICT GROUP can be found of the abbreviation of the exchange is ICT.

Beurskoers ICT GROUP | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een ICT GROUP verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat gaat ICT GROUP doen in de toekomst?

ICT Group zijn visie is om een solide groep bedrijven en mensen op te bouwen met als doel de leidende onafhankelijke fabrikant te zijn op de internationale markten waarin ze actief zijn, dankzij het vertrouwen dat is verkregen door productkwaliteit, serviceflexibiliteit, innovatie, sociale verantwoordelijkheid en ecologische duurzaamheid. Met een langetermijnvisie kunnen ze in de loop van de tijd waarde creëren en behouden. Hun missie is om producten en diensten van waargenomen en erkende superieure kwaliteit te leveren aan klanten en consumenten, altijd, op duurzame en verantwoorde wijze.

  • ICT acquisities in technische automatisering

ICT Group NV (ICT) kondigt de overname aan van 100% van de aandelen van Profit Consulting Eindhoven BV en Profit Consulting Apeldoorn BV (gezamenlijk 'Profit' genoemd) evenals de overname van 100% van de aandelen van Strypes Nederland BV (' Strypes '). De acquisities zijn in lijn met de groeistrategie van ICT, die erop gericht is een leidende Europese leverancier van technologieoplossingen te zijn in gedefinieerde markten. Profit is een dienstverlener in technische automatisering, opgericht in 1998. Het ontwerpt, ontwikkelt en implementeert complexe softwareoplossingen voor high-end technische omgevingen in een breed scala van industrieën: gezondheidszorg, automotive, halfgeleiderindustrie, luchtvaart- en ruimtevaartindustrie en overheid. De overname van Profit vergroot de schaal en het marktaandeel van ICT in de technische automatiseringsbranche.

  • KISTERS

ICT Group NV, een toonaangevende systeemintegrator in de openbare watersector, gaat een partnership aan met KISTERS AG. KISTERS biedt innovatieve oplossingen voor waterbeheer. Het bedrijf is gespecialiseerd in flexibele, efficiënte en toekomstgerichte softwareapplicaties die meet- en voorspellingsgegevens integreren, beheren, analyseren en toepassen voor slimme watersysteemsturing, “dynamisch peilbeheer”.

De samenwerking met KISTERS is een mooie aanvulling op de Water & Infra Business Unit van ICT Group en vormt een aanvulling op de huidige partnerships met systeemleveranciers in operationele technologie (OT) zoals ABB, Siemens, Schneider en Wonderware. Door de toevoeging van de KISTERS-oplossingen kunnen zij een completere oplossing bieden voor het watersysteem (oppervlaktewater), waterketen (afvalwater) en drinkwater.

De samenwerking zal hun klanten helpen hun digitale transformatie te realiseren door OT en IT te integreren en data science toe te passen om uiteindelijk de doelen en optimalisaties voor de watersector te behalen.

  • Partnership met TTTech Auto

ICT Group, ontwikkelaar van de modelgebaseerde ontwikkeltool Motar, gaat een samenwerking aan met TTTech Auto. TTTech Auto biedt oplossingen voor de uitdagingen van toekomstige voertuiggeneraties. Het bedrijf is gespecialiseerd in veilige software voor geautomatiseerd rijden en daarbuiten.

De ECU's (hoogwaardige veiligheidsbesturingen) voldoen aan de opkomende behoeften voor een breed scala aan toepassingen in de auto-industrie. Ze kunnen worden gebruikt als platform voor prototyping en ontwikkeling van voertuigen en als krachtige besturingseenheid voor serieproductieprogramma's. Dit omvat het gebruik als voertuigregeleenheid, voor (elektrische) aandrijflijntoepassingen of voertuigdynamica-controlesystemen, ook in programma's met een laag volume.

Met het Motar-platform van ICT Group kunnen klanten die de ECU's van TTTech Auto gebruiken, software ontwikkelen zonder code te schrijven. De software wordt in plaats daarvan gegenereerd op basis van de gedragsbeschrijvingen van de functionaliteit (low-code). Hierdoor kunnen klanten hun ontwikkelingsinspanning en time-to-market van nieuwe ontwikkelingen verkorten. Bovendien maakt Motar het hergebruik van eerder ontworpen functionaliteit in toekomstige projecten en in andere applicaties of voertuigen mogelijk.

Wat kunnen we verwachten van de ICT GROUP aandelen?

De wereld om ons heen verandert snel en digitale transformatie heeft een aanzienlijke invloed op de manier waarop we leven en zaken doen. Het biedt een enorm potentieel om de wereld slimmer te maken en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere toekomst. ICT Group zet zich in om haar steentje bij te dragen om de wereld elke dag een beetje slimmer te maken. ICT Group zijn uitdaging is om samen met partners en klanten processen steeds efficiënter, flexibeler en eenvoudiger te laten verlopen.

ICT GROUP aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de ICT GROUP-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste ICT GROUP-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie