Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Hydratec Industries aandelen

Hydratec Industries NV, beter bekend als Hydratec Industries, is gevestigd in Nederland aan Nijverheidsweg Noord 59B, 3812 PK, te Amersfoort. De CEO van het bedrijf is Roland Zoomers.

 

Het Hydratec Industries NV-aandeel had op 07-12-2022 een openingskoers van €75,00, de hoogste koers was €75,00 en de laagste koers was €75,00. De slotkoers was €75,00 en is daarmee gelijkgebleven ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Wat is Hydratec Industries?

Hydratec Industries NV is een in Nederland gevestigde producent van industriële systemen en componenten. Het bedrijf richt zich op de markten voor landbouw en voeding, auto-industrie en gezondheidstechnologie en opereert in twee segmenten: Agri & Food Systems en Plastic Components. Het segment Agri & Food Systems omvat Pas Reform BV, een fabrikant van apparatuur voor broederijen, zoals industriële broedmachines, automatiseringssystemen en klimaatbeheersingsapparatuur, evenals Lan Abar Handling Technologies BV, gespecialiseerd in handlingsysteemoplossingen voor verpakte en onverpakte producten in de voedings-, farmaceutische en broederij-industrie. Het segment Plastic Components bestaat uit Timmerije BV, een ontwerper en fabrikant van kunststofproducten, en Helvoet BV, dat klant specifieke rubber- en kunststofcomponenten en -assemblages ontwikkelt en produceert voor hoog-precisietoepassingen.

Hydratec Industries cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Hydratec Industries-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Hydratec Industries kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Hydratec Industries aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Hydratec Industries? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Hydratec Industries-koers, de verwachtingen en toekomst van Hydratec Industries en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Hydratec Industries-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Hydratec Industries-aandelen. Als je het Hydratec Industries-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Hydratec Industries Koers - Wat is de waarde van aandelen Hydratec Industries

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Hydratec Industries was. The stock Hydratec Industries can be found of the abbreviation of the exchange is HYDRA.

Beurskoers Hydratec Industries | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Hydratec Industries verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat gaat Hydratec Industries doen in de toekomst?

Hydratech Industries heeft de afgelopen jaren een transitie doorgemaakt, gaande van een leverancier van zowel olie- als gas- en windturbines naar primair gericht op windturbines. Deze markt groeit extreem snel en ze spelen een belangrijke rol voor hun klanten over de hele wereld bij het ondersteunen van deze groei. Hydratech heeft de afgelopen vijf tot tien jaar een complete ommekeer doorgemaakt en zowel financieel als operationeel gewerkt aan het veranderen van de focus van hun bedrijf, om klaar te zijn voor deze groei.

  • Hydratec Industries Fluid Power

Hydratech Industries Fluid Power is een ontwerper en fabrikant van wereldklasse van hydraulische cilinders. Of het nu gaat om custom cilinders, die uit hun standaard programma of semi-standaard, un cilinders worden over de hele wereld gebruikt in kritische toepassingen voor maritieme, offshore en industriële toepassingen. Hun klanten verwachten hun aandacht voor detail en focus op kwaliteit. Ze weten dat het resulteert in robuuste, betrouwbare cilinders voor hun apparatuur.

  • Windenergie-systemen

Als experts op het gebied van hydraulica en koelsystemen levert Hydratech Industries Wind Power de windturbine-industrie betrouwbare componenten voor pitchhydraulica, hydraulische rem- en koeloplossingen, rotorsloten en luikopeningssystemen. Dankzij hun geavanceerde producten en flexibele ontwerpaanpak kunnen ze hun componenten integreren in de meest geavanceerde windturbines en ze hebben krachtige tools die wiskundige modellering en simulatie gebruiken om hun dicht bij een definitief ontwerp te brengen voordat ze een prototype bouwen.

  • Innovatie

De bedrijven van Hydratec Industries zijn onafhankelijk en flexibel en werken aan de ontwikkeling van slimme producten en functies die bijdragen aan het succes van de klant. Ze verbeteren niet alleen de primaire functies, maar ook logistiek, onderhoud, ontwerp en adviesdiensten. De focus op innovatie is een belangrijke factor in het succes van hun bedrijven. In nauwe samenwerking met klanten zoeken hun medewerkers continu naar verbetering van producten en productieprocessen.

Wat kunnen we verwachten van de Hydratec Industries aandelen?

Hydratec Industries is een beursgenoteerd technologiebedrijf. Hun bedrijven leveren industriële systemen en kunststof componenten die ontworpen zijn om duurzaam te voorzien in de groeiende behoefte aan voeding, gezondheid en mobiliteit.

Binnen hun systeemactiviteiten brengen Original Equipment Manufacturers (OEM's) complete machines en systemen onder hun eigen merknaam op de markt. Binnen Plastic Components zijn hun bedrijven tussenleveranciers. Ze ontwikkelen en produceren structurele kunststof componenten voor Original Equipment Manufacturers. Deze diversificatie maakt Hydratec Industries flexibel en bestand tegen marktschommelingen.

Hydratec Industries zijn doel is om te blijven groeien met hun huidige bedrijven. De motoren van hun autonome groei zijn de groei van de wereldbevolking en het innovatief vermogen van hun werkmaatschappijen. Hun bedrijven zijn actief in kleine, gespecialiseerde markten, zijn dicht bij de markt gepositioneerd en spelen snel in op veranderingen. Daarnaast streven ze ernaar om bestaande activiteiten uit te breiden en te verbreden door middel van acquisities en samenwerkingen. Ze gebruiken een 'buy and build'-acquisitiestrategie op basis van hun huidige activiteiten.

Hydratec Industries aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Hydratec Industries-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Hydratec Industries-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie