Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

HEXO aandelen

HEXO Corp, beter bekend als HEXO, is gevestigd in Canada aan 3000 Solandt Road, K2K 2X2, te Ottawa. De CEO van het bedrijf is Sebastien St-Louis.

 

Het HEXO Corp-aandeel had op 02-02-2023 een openingskoers van $1,67, de hoogste koers was $1,71 en de laagste koers was $1,61. De slotkoers was $1,64 en is daarmee met 0,61% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

HEXO cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de HEXO-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

HEXO kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het HEXO aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in HEXO? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de HEXO-koers, de verwachtingen en toekomst van HEXO en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in HEXO-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in HEXO-aandelen. Als je het HEXO-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

HEXO Koers - Wat is de waarde van aandelen HEXO

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange HEXO was. The stock HEXO can be found of the abbreviation of the exchange is HEXO.

Beurskoers HEXO | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een HEXO verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat is Hexo?

HEXO Corp. Produceert en verkoopt via haar dochterondernemingen cannabis in Canada. Het biedt gedroogde cannabis onder de Time of Day- en H2-lijnen; Elixir, een productlijn voor sublinguale nevel van cannabisolie; en Decarb, een geactiveerd fijngemalen cannabispoederproduct. Het bedrijf biedt zijn producten voor volwassenen en medische producten aan onder de merknaam HEXO. Bovendien biedt het cannabisdranken aan onder het merk Little Victory, House of Terpenes, Mollo, Veryvell en XMG; en cannabisproducten onder de merknamen Original Stash en Up. Het bedrijf was voorheen bekend als The Hydropothecary Corporation en verandert zijn naam in HEXO Corp. in augustus 2018. HEXO Corp. is opgericht in 2013 en heeft zijn hoofdkantoor in Kanata, Canada.

Wat gaat Hexo doen in de toekomst?

Sinds HEXO Corp werd opgericht in 2013 en in 2017 een beursgenoteerd bedrijf werd in Canada, zijn ze constant uitgebreid en gegroeid en hebben ze gepresteerd als een gewaardeerde investering. Het bedrijf is gebouwd op vertrouwen, innovatief en visionair, idealen die ze nu en in de toekomst willen blijven hooghouden.

  • Bake Sale

HEXO Corp is er trots op zijn nieuwste merk te lanceren, Bake Sale. Bake Sale biedt Canadese consumenten één van de laagste prijzen per gram in het land, in sommige gevallen zelfs 20% minder dan die van de concurrent producten. De eerste in zijn soort, Bake Sale, is gemaakt voor waarde zoekers en is ideaal geschikt voor consumenten die cannabis koken die recepten aan het perfectioneren zijn of experimenteren met decarboxylering en voor het eerst geïnfuseerd voedsel. De betaalbare grootformaatproducten bieden de consument ook gemak en het vermogen om de producten te mengen en met hogere potentie hun huidige voorraad uit te breiden.

  • Brane Inc.

Blockchain Crypto Custody Company Brane Capital kondigt HEXO mede-oprichter en voormalig COO aan als interim-CEO, positioneringsbedrijf voor snelle groei. Brane Inc., een toonaangevende aanbieder van crypto valuta-bewaarneming, heeft wijzigingen in zijn managementteam aangekondigd die het bedrijf positioneren voor snelle bedrijfsgroei. Uitvoerend voorzitter Adam Miron zal optreden als interim-CEO. Tegelijkertijd blijft hij voorzitter van de raad van bestuur van Brane terwijl het bedrijf zijn team door deze groeifase heen blijft uitbreiden. Miron is de oprichter en voormalig Chief Operating Officer en Chief Brand Officer van HEXO Corp. en de auteur van het bestverkochte boek Billion Dollar Startup.

Wat kunnen we verwachten van de Hexo aandelen?

Slimme beleggers zijn niet geobsedeerd door korte termijn volatiliteit. In plaats daarvan richten ze zich op de lange termijn vooruitzichten voor de aandelen die ze kopen. Hexo kan waarschijnlijk zijn marktaandeel behouden. De bevolking van Quebec vertegenwoordigt ongeveer 21% van de totale Canadese bevolking. Als Quebec een vergelijkbaar percentage van de recreatieve marihuana markt in handen krijgt en HEXO een marktaandeel van 30% in de provincie heeft, zou dat het bedrijf ongeveer 6,3% van de totale Canadese markt opleveren.

HEXO aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de HEXO-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste HEXO-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie