Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Herbalife Nutrition aandelen

Herbalife Nutrition Ltd, beter bekend als Herbalife Nutrition, is gevestigd in Kaaimaneilanden aan P.O. Box 309Gt, 00000, te Ugland House South Church Street.

 

Het Herbalife Nutrition Ltd-aandeel had op 07-12-2022 een openingskoers van $12,88, de hoogste koers was $12,97 en de laagste koers was $12,04. De slotkoers was $12,62 en is daarmee met 3,37% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Herbalife Nutrition cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Herbalife Nutrition-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Herbalife Nutrition kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Herbalife Nutrition aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Herbalife Nutrition? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Herbalife Nutrition-koers, de verwachtingen en toekomst van Herbalife Nutrition en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Herbalife Nutrition-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Herbalife Nutrition-aandelen. Als je het Herbalife Nutrition-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Herbalife Nutrition Koers - Wat is de waarde van aandelen Herbalife Nutrition

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Herbalife Nutrition was. The stock Herbalife Nutrition can be found of the abbreviation of the exchange is HLF.

Beurskoers Herbalife Nutrition | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Herbalife Nutrition verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Over Herbalife

Herbalife is actief op het gebied van persoonlijke en huishoudelijke producten. Het grote voordeel hier van is dat het gaat om de niet-cyclische producten, die we eigenlijk het gehele jaar door nodig hebben. Hierdoor is er sprake van een stabiele vraag naar de producten en kan Herbalife rekenen op een stabiele omzet. Dit komt uiteindelijk ook de beleggers ten goede, getuige de stabiele koers van het aandeel. Het bedrijf werkt met ongeveer 7.000 werknemers en is over heel de wereld actief op het gebied van gezonde voeding.

Inmiddels is Herbalife actief in meer dan 90 verschillende landen. Deze geografische spreiding zorgt er onder andere voor dat het bedrijf nauwelijks afhankelijk is van de economische situatie in bepaalde landen. In plaats daarvan kan men de resultaten uit de verschillende landen middelen en er daarmee voor zorgen dat er een stabiele bron van omzet ontstaat. Herbalife is groot op het gebied van shakes en snacks, zorgt voor producten met vitaminen en supplementen voor een gezonde voeding. Herbalife verkoopt de producten uitsluitend via de officiële Herbalife Members, waardoor er sprake is van een bepaalde exclusiviteit die veel mensen aan weet te spreken.

Herbalife Nutrition aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Herbalife Nutrition-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Herbalife Nutrition-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie