Wilt u Herbalife aandelen kopen?

Herbalife is een onderneming met het hoofdkantoor op de Kaaiman Eilanden, al is het bedrijf over heel de wereld actief. Het daadwerkelijke bestuur van de onderneming vindt elders in de wereld plaats, om snel ter plaatse te kunnen zijn bij de diverse vestigingen en bijvoorbeeld contact te kunnen houden met de leveranciers van de onderneming.

Het bedrijf telt ongeveer 7.000 werknemers en is met name in Europa actief in een groot aantal verschillende landen. Herbalife wil bijdragen aan een betere voeding voor ons allemaal, om op die manier een beter leven mogelijk te maken. Het bedrijf werd opgericht in 1980, maar is nu al niet meer weg te denken uit onze samenleving.

Herbal Life kopen/verkopen? Begin bij Plus500! *CFD service. 76,4% verliest geld

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Over Herbalife

Herbalife is actief op het gebied van persoonlijke en huishoudelijke producten. Het grote voordeel hier van is dat het gaat om de niet-cyclische producten, die we eigenlijk het gehele jaar door nodig hebben. Hierdoor is er sprake van een stabiele vraag naar de producten en kan Herbalife rekenen op een stabiele omzet. Dit komt uiteindelijk ook de beleggers ten goede, getuige de stabiele koers van het aandeel. Het bedrijf werkt met ongeveer 7.000 werknemers en is over heel de wereld actief op het gebied van gezonde voeding.

Inmiddels is Herbalife actief in meer dan 90 verschillende landen. Deze geografische spreiding zorgt er onder andere voor dat het bedrijf nauwelijks afhankelijk is van de economische situatie in bepaalde landen. In plaats daarvan kan men de resultaten uit de verschillende landen middelen en er daarmee voor zorgen dat er een stabiele bron van omzet ontstaat. Herbalife is groot op het gebied van shakes en snacks, zorgt voor producten met vitaminen en supplementen voor een gezonde voeding. Herbalife verkoopt de producten uitsluitend via de officiële Herbalife Members, waardoor er sprake is van een bepaalde exclusiviteit die veel mensen aan weet te spreken.

Het aandeel heeft zich op een stabiele manier weten te ontwikkelen en zorgt er daarmee voor dat u als belegger een interessante investering kunt doen. De waarde van het aandeel is sinds het begin van 2013 verdubbeld. Dit betekent een aantrekkelijk rendement voor de belegger met een middellange termijn visie. De waarde van het aandeel van Herbalife bedroeg aan het begin van 2013 ongeveer €30 en begon vervolgens op te lopen. Het unieke van Herbalife is dat er bovendien weinig echte schommelingen in de koers plaats lijken te vinden. In plaats daarvan is er sprake van een stabiele en rustige belegging.

 

 

Het is bij de CFD broker Plus500 mogelijk om te handelen in deze aandelen. De broker biedt de belegger ontzettend veel mogelijkheden. Handel bijvoorbeeld met een levenslange demo-account. Als u met echt geld wilt beleggen kan dit al vanaf €100,-!

Koop/verkoop hier direct uw Herbalife aandelen *CFD service. 76,4% verliest geld