Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Hang Sang (Siu Po) International Holding Company aandelen

 

Het Hang Sang (Siu Po) International Holding Company Limited-aandeel had op 26-01-2023 een openingskoers van HKD 0, de hoogste koers was HKD 0 en de laagste koers was HKD 0. De slotkoers was HKD 0,59 en is daarmee gelijkgebleven ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Hang Sang (Siu Po) International Holding Company cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Hang Sang (Siu Po) International Holding Company-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Hang Sang (Siu Po) International Holding Company kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Hang Sang (Siu Po) International Holding Company aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Hang Sang (Siu Po) International Holding Company? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Hang Sang (Siu Po) International Holding Company-koers, de verwachtingen en toekomst van Hang Sang (Siu Po) International Holding Company en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Hang Sang (Siu Po) International Holding Company-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Hang Sang (Siu Po) International Holding Company-aandelen. Als je het Hang Sang (Siu Po) International Holding Company-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Hang Sang (Siu Po) International Holding Company Koers - Wat is de waarde van aandelen Hang Sang (Siu Po) International Holding Company

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Hang Sang (Siu Po) International Holding Company was. The stock Hang Sang (Siu Po) International Holding Company can be found of the abbreviation of the exchange is 03626.

Beurskoers Hang Sang (Siu Po) International Holding Company | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Hang Sang (Siu Po) International Holding Company verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

De Hang Seng werd al op 24 november 1969 opgericht, maar is bij het grote publiek in Nederland en de rest van Europa pas een aantal jaren goed bekend. Dat heeft onder andere te maken met de geografische afstand, maar ook met het feit dat particuliere beleggers in Nederland nog niet zo lang heel actief zijn.

De Hang Seng is gevestigd in Hong Kong en is dan ook gebaseerd op de fondsen aan de Hong Kong Stock Exchange. Wilt u graag een investering doen in een van de Aziatische landen en uw risico daarbij goed spreiden? Dan is de Hang Seng een interessante index, bijvoorbeeld als alternatief voor de Nikkei.

De Hang Seng geeft een uitstekend beeld van de algehele ontwikkeling van Hong Kong. De economie is hier de laatste jaren hard gegroeid en het lijkt er voorlopig nog niet op dat de rek eruit zou zijn. In plaats daarvan is er meer ruimte voor groei, iets dat er onder andere voor zal zorgen dat er meer fondsen onderdeel uit gaan maken van de Hang Seng. De index werd in 1969 opgezet door Hang Seng Services. Dit was een volle dochter van de Hang Seng Bank, waarmee deze een belangrijke rol heeft gespeeld in het opzetten van de index.

Hang Sang (Siu Po) International Holding Company aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Hang Sang (Siu Po) International Holding Company-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Hang Sang (Siu Po) International Holding Company-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie