Gitlab aandelen

Beursgang Gitlab 

Binnenkort gaat Gitlab worden geïntroduceerd op de beurs. De eerste handelsdag komt er binnenkort aan! De beursgang datum voor Gitlab is vastgesteld op datum. Het Gitlab aandeel zal worden verhandeld worden op de beurs en kan straks gekocht worden bij  eToro  en DEGIRO Het is nog niet bekend voor welke prijs dit aandeel verhandelbaar zal worden. Wat wel vaststaat, is dat het bedrijf het erg goed doet en er veel behoefte is aan dit aandeel. Meerdere beursgangen zijn dit jaar op de eerste dag al 100% gestegen zoals Airbnb. Ook voor dit aandeel zijn de verwachtingen hoog dit jaar.  

Wil je direct inspelen om dit aandeel te kopen op de dag deze op de beurs komt? Dan is het belangrijk om alvast een account te hebben bij een goede internationale broker zoals eToro waar deze verkrijgbaar wordt. Of als je liever voor een Nederlandse broker wilt kiezen, dan kunnen wij DEGIRO aanraden. Via beide brokers kan je het aandeel direct op de IPO dag kopen zodat je het niet mist, je kan een dag van tevoren al een order klaarzetten.  

Wanneer gaat Gitlab naar de beurs? Wij melden hier direct wanneer de officiële datum bekend is dat Gitlab de beursgang maakt. Houdt deze pagina daarom in de gaten voor het laatste nieuws, zodat je direct Gitlab ipo kan kopen. 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Wat is GitLab?

GitLab is een open core bedrijf dat software ontwikkeld voor de software development lifecycle. Hierbij maken ze gebruik van één applicatie die de hele software ontwikkelingscyclus overspant. De software van GitLab wordt gebruikt door meer dan 100.000 organisaties. Hiernaast heeft het geschat 30 miljoen geregistreerde gebruikers en heeft het bedrijf een actieve gemeenschap van 3000 bijdragers.

De oprichters van GitLab zijn Dmitriy Zaporozhets en Sid Sijbrandij. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Francisco en het bedrijf is wereldwijd actief in totaal 66 landen. Grote concurrenten van GitLab zijn onder andere GitHub, dat Microsoft overnam in 2018 en Atlassian. 

Wat gaat GitLab doen in de toekomst?

Voor een software ontwikkelingsbedrijf is het belangrijk om te blijven groeien, de concurrentie doet dit namelijk ook. Het is daarom interessant om te kijken hoe GitLab dit aanpakt en hoe het bedrijf de toekomst voor zich ziet.

  • Constante update stroom

Een van de voordelen van GitLab is dat het zich constant blijft ontwikkelen. GitLab presenteert namelijk iedere maand op de 22ste een nieuwe versie. Op de website wordt dan aangegeven wat er allemaal veranderd en verbeterd wordt. Dit toont aan dat GitLab met continue verbetering bezig is.

  • Een grote marktruimte

GitLab concurreert in een grote marktruimte. Volgens het bedrijf zelf is de markt op 14 miljard dollar geschat in 2019. In 2025 zou dit gaan stijgen naar een bedrag van 71 miljard dollar. Het bedrijf ziet veel kansen en het streeft ernaar om waarde te leveren in meer dan 80 marktcategorieën.

  • Een beursgang

In 2020 stond er een beursgang van GitLab gepland op 18 november. Dit is uiteindelijk niet doorgegaan, omdat het bedrijf in mei van dat jaar deze datum schrapte. De reden hiervoor waren de macro uitdagingen, gesteld door de zakkende economie. Het bedrijf heeft aangegeven naar de beurs te gaan wanneer GitLab zelf en de markt er klaar voor zijn.

Wat kunnen we verwachten van de GitLab aandelen?

De verwachting is wel dat GitLab in 2021 naar de beurs zal gaan. Het bedrijf is gewaardeerd op een bedrag van 6 miljard dollar, dat is meer dan het dubbele van de waardering toen het in september 2019 geld ophaalde. Het bedrijf heeft dus aangetoond dat het flink kan groeien binnen een korte periode.

Wanneer GitLab en de markt precies klaar zijn voor een beursgang is nog niet bekend. Wel biedt het bedrijf veel potentie in de toekomst. GitLab blijft namelijk continu ontwikkelen en voorziet veel marktruimte, zowel nu als in de komende jaren. Dit maakt de aandelen van Gitlab een hele interessante investering. Maar naast die potentiele groei is het afwachten wat de aandelenkoers gaat doen wanneer het op de markt komt. Dit is lastig voorspelbaar en dat brengt dus een risico met zich mee. Als u wilt investeren in aandelen van GitLab dan is het nog even wachten op de beursgang. Ik raad daarvoor aan om het nieuws en de laatste ontwikkelingen omtrent het bedrijf goed te blijven volgen.

Gitlab verwachtingen – De toekomst van Gitlab

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Gitlab verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Gitlab aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Gitlab? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Gitlab koers, de verwachtingen en toekomst van Gitlab en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Gitlab aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Gitlab aandelen. Als je Gitlab aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Gitlab- Wat is de waarde van aandelen Gitlab?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Gitlab kost. Het aandeel Gitlab is te vinden op de NYSE, de afkorting op de beurs is SQ.

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Gitlab aandeel te kopen.

Gitlab- Kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Gitlab aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Gitlab en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Gitlab. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Gitlab kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Gitlab aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.