Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Esprit Holdings aandelen

Esprit Holdings Ltd., beter bekend als Esprit Holdings, is gevestigd in , 45/F, enterprise Square three, 39 Wang Chiu Road, Kowloon Bay, Kowloon. De CEO van het bedrijf is Anders Kristiansen.

 

Het Esprit Holdings Ltd.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van HKD 0,88, de hoogste koers was HKD 0,93 en de laagste koers was HKD 0,88. De slotkoers was HKD 0,93 en is daarmee met 6,90% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Esprit Holdings cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Esprit Holdings-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Esprit Holdings kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Esprit Holdings aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Esprit Holdings? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Esprit Holdings-koers, de verwachtingen en toekomst van Esprit Holdings en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Esprit Holdings-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Esprit Holdings-aandelen. Als je het Esprit Holdings-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Esprit Holdings Koers - Wat is de waarde van aandelen Esprit Holdings

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Esprit Holdings was. The stock Esprit Holdings can be found of the abbreviation of the exchange is 00330.

Beurskoers Esprit Holdings | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Esprit Holdings verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Over Esprit

Esprit is een bedrijf dat over heel de wereld bekend staat om de goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Aan de andere kant heeft het merk te maken met een wat stoffig imago, dat er onder andere voor zorgt dat het lastig blijkt om onderscheidend te zijn ten opzichte van de andere merken die er beschikbaar zijn. Dit zorgt er onder andere voor dat Esprit een hevige strijd voert met andere merken die in het verleden erg populair waren. De prijs lijkt een steeds belangrijker argument te worden om toch kleding van Esprit aan te blijven schaffen.

Met het oog op de toekomst zal Esprit moeten werken aan het eigen imago en meer onderscheidend moeten zijn. Daarnaast probeert het merk meer voet aan de grond te krijgen in de verschillende groeimarkten. Het voordeel hiervan is dat er meer geografische spreiding ontstaat, waardoor Esprit de mogelijkheid krijgt om het aandeel nog meer stabiel te maken en te werken aan een weg omhoog. Tot dat moment kunt u als belegger een stabiele investering doen in Esprit, een bedrijf waar ongeveer 10.000 mensen werken. Vanuit het hoofdkantoor in Hong Kong zal Esprit echter op zoek moeten naar nieuwe mogelijkheden om opnieuw te kunnen groeien.

Esprit Holdings aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Esprit Holdings-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Esprit Holdings-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie