Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

DPA Group aandelen

DPA Group NV, beter bekend als DPA Group, is gevestigd in Nederland aan Gatwickstraat 11, 1043 GL, te Amsterdam. De CEO van het bedrijf is Eric Winter.

 

Het DPA Group NV-aandeel had op 04-03-2022 een openingskoers van €0,11, de hoogste koers was €0,12 en de laagste koers was €0,10. De slotkoers was €0,10 en is daarmee met 17,36% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

DPA Group cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de DPA Group-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

DPA Group kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het DPA Group aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in DPA Group? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de DPA Group-koers, de verwachtingen en toekomst van DPA Group en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in DPA Group-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in DPA Group-aandelen. Als je het DPA Group-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

DPA Group Koers - Wat is de waarde van aandelen DPA Group

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange DPA Group was. The stock DPA Group can be found of the abbreviation of the exchange is DPA.

Beurskoers DPA Group | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een DPA Group verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

DPA Group aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de DPA Group-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste DPA Group-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie