Didi Chuxing aandelen

Beursgang Didi Chuxing 

Binnenkort gaat Didi Chuxing worden geïntroduceerd op de beurs. De eerste handelsdag komt er binnenkort aan! De beursgang datum voor Didi Chuxing is vastgesteld op datum. Het Didi Chuxing aandeel zal worden verhandeld worden op de beurs en kan straks gekocht worden bij  eToro  en DEGIRO Het is nog niet bekend voor welke prijs dit aandeel verhandelbaar zal worden. Wat wel vaststaat, is dat het bedrijf het erg goed doet en er veel behoefte is aan dit aandeel. Meerdere beursgangen zijn dit jaar op de eerste dag al 100% gestegen zoals Airbnb. Ook voor dit aandeel zijn de verwachtingen hoog dit jaar.  

Wil je direct inspelen om dit aandeel te kopen op de dag deze op de beurs komt? Dan is het belangrijk om alvast een account te hebben bij een goede internationale broker zoals eToro waar deze verkrijgbaar wordt. Of als je liever voor een Nederlandse broker wilt kiezen, dan kunnen wij DEGIRO aanraden. Via beide brokers kan je het aandeel direct op de IPO dag kopen zodat je het niet mist, je kan een dag van tevoren al een order klaarzetten.  

Wanneer gaat Didi Chuxing naar de beurs? Wij melden hier direct wanneer de officiële datum bekend is dat Didi Chuxing de beursgang maakt. Houdt deze pagina daarom in de gaten voor het laatste nieuws, zodat je direct Didi Chuxing ipo kan kopen. 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Wat is Didi Chuxing?

Didi Chuxing Technology Co is een Chinees autoverhuurbedrijf met het hoofdkantoor gevestigd in Beijing. Het bedrijf heeft meer dan 550 miljoen gebruikers en tientallen miljoenen chauffeurs. Het bedrijf biedt app-gebaseerde transportdiensten. Hierbij richt het zich vooral op personenvervoer en huurauto’s, maar het bedrijf heeft nog veel meer diensten. Het biedt onder andere ook fiets verhuur, bezorgdiensten, onderhoud, leasing en nog veel meer.

Didi Chuxing is in 2012 opgericht door Liu Quing onder de naam Didi Dash. In 2015 fuseerde het bedrijf samen met concurrent Kuaidi Dash. Tegenwoordig is het bedrijf dus bekend onder de naam Didi Chuxing.

Wat gaat Didi Chuxing doen in de toekomst?

Didi Chuxing is een groot bedrijf binnen zijn markt, maar het kent veel concurrentie waaronder bijvoorbeeld Uber. Het is dus belangrijk voor het bedrijf om te blijven groeien en innoveren. Daarom kijken we naar wat Didi Chuxing in de toekomst gaat doen.

  • Automatische robot taxi’s

Didi Chuxing heeft een apart bedrijf opgericht speciaal voor het ontwikkelen van Automatische robot taxi’s. Volgens het bedrijf worden dit de taxi’s van de toekomst. Voor dit project gaat het samenwerken met autofabrikanten. Als doel heeft Didi Chuxing opgesteld om in 2030 meer dan een miljoen automatische robot taxi’s beschikbaar te hebben.

  • 3 jaren plan

Didi Chuxing heeft in 2020 het 3 jaren plan gepresenteerd dat wordt afgekort als “0188”. In het plan wordt aangegeven dat Didi Chuxing tegen 2022 meer dan 100 miljoen dagelijkse ritten wil voltooien. Hiernaast wil het bedrijf een penetratiegraad van 8% bereiken op de Chinese mobiliteitsmarkt. Ook is het doel om wereldwijd 800 miljoen maandelijkse actieve gebruikers te bedienen.

  • Initial Public Offering (IPO)

Didi Chuxing is een beursgang (IPO) aan het plannen. De verwachting is dat deze beursgang zich zal voordoen in de eerste helft van 2021. De IPO zou plaats moeten vinden in Hong Kong en Didi Chuxing is van plan om een bedrag tussen de 60 en 80 miljard op te halen.

Wat kunnen we verwachten van de Didi Chuxing aandelen?

Wanneer de beursgang zich precies zal voordoen is nog niet bekend, wel is dus de verwachting dat dit in de eerste helft van 2021 zal gebeuren. Het bedrijf toont zelf veel groei en innovatie aan de komende jaren. Vooral met het 3 jaren plan laat Didi Chuxing zien dat het een flinke groei voorspelt de aankomende jaren. Op het gebied van innovatie investeert het bedrijf vooral in de toekomst van robot taxi’s.

Deze toekomst vooruitzichten maakt de aandelen van Didi Chuxing zeer aantrekkelijk om te kopen. In het vooruitzicht is veel groei en als het bedrijf de voorloper op het gebied van robot taxi’s kan zijn, dan is het zeker een investering met veel potentie. Wel brengt de investering een risico met zich mee, aangezien de beursgang nog moet plaatsvinden en we niet weten hoe deze zich gaat ontwikkelen. Als u interesse heeft in het kopen van Didi Chuxing aandelen, dan raad ik aan om het nieuws en de laatste ontwikkelingen omtrent het bedrijf te volgen en vooral de datum van de IPO in de gaten te houden.

Didi Chuxing verwachtingen – De toekomst van Didi Chuxing

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Didi Chuxing verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Didi Chuxing aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Didi Chuxing? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Didi Chuxing koers, de verwachtingen en toekomst van Didi Chuxing en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Didi Chuxing aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Didi Chuxing aandelen. Als je Didi Chuxing aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Didi Chuxing- Wat is de waarde van aandelen Didi Chuxing?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Didi Chuxing kost. Het aandeel Didi Chuxing is te vinden op de NYSE, de afkorting op de beurs is SQ.

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Didi Chuxing aandeel te kopen.

Didi Chuxing- Kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Didi Chuxing aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Didi Chuxing en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Didi Chuxing. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Didi Chuxing kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Didi Chuxing aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.