Data Bricks aandelen

Beursgang Data Bricks 

Binnenkort gaat Data Bricks worden geïntroduceerd op de beurs. De eerste handelsdag komt er binnenkort aan! De beursgang datum voor Data Bricks is vastgesteld op datum. Het Data Bricks aandeel zal worden verhandeld worden op de beurs en kan straks gekocht worden bij  eToro  en DEGIRO Het is nog niet bekend voor welke prijs dit aandeel verhandelbaar zal worden. Wat wel vaststaat, is dat het bedrijf het erg goed doet en er veel behoefte is aan dit aandeel. Meerdere beursgangen zijn dit jaar op de eerste dag al 100% gestegen zoals Airbnb. Ook voor dit aandeel zijn de verwachtingen hoog dit jaar.  

Wil je direct inspelen om dit aandeel te kopen op de dag deze op de beurs komt? Dan is het belangrijk om alvast een account te hebben bij een goede internationale broker zoals eToro waar deze verkrijgbaar wordt. Of als je liever voor een Nederlandse broker wilt kiezen, dan kunnen wij DEGIRO aanraden. Via beide brokers kan je het aandeel direct op de IPO dag kopen zodat je het niet mist, je kan een dag van tevoren al een order klaarzetten.  

Wanneer gaat Data Bricks naar de beurs? Wij melden hier direct wanneer de officiële datum bekend is dat Data Bricks de beursgang maakt. Houdt deze pagina daarom in de gaten voor het laatste nieuws, zodat je direct Data Bricks ipo kan kopen. 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Wat is Databricks?

Databricks is een open-source platform dat data verzameld uit verschillende bronnen. Hierbij maakt het gebruik van Apache Spark. Dit is ontwikkeld om grote hoeveelheden data te verwerken. Databricks dient dan als workspace, waarop het mogelijk is om data-analyses uit te voeren.

Databricks is opgericht in 2013 door de oorspronkelijke makers van Apache Spark, Delta Lake en MLlflow. Meer dan 5 duizend bedrijven wereldwijd vertrouwen op Databricks als uniform platform voor data gerelateerde activiteiten, waaronder grote bedrijven als Shell, Conde Nast en Regeneron. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Francisco en het bedrijf heeft kantoren op vier continenten. Ook heeft het honderden wereldwijde partners waaronder Microsoft en Amazon.

Wat gaat Databricks doen in de toekomst?

Databricks is een wereldwijd actief bedrijf met veel grote multinationals als klant en partner. Als data bedrijf moet Databricks zich blijven ontwikkelen. Daarom is het interessant om te kijken wat we van Databricks in de toekomst kunnen verwachten.

  • De ontwikkeling van nieuwe features

Databricks is constant nieuwe features aan het ontwikkelen om steeds meer mogelijkheden op het platform te bieden. Zo heeft het bedrijf aangekondigd dat er binnenkort een project-scoped omgevingsconfiguratie komt in samenwerking met het open-source platform Conda. Hiernaast zijn er vele andere features waar het bedrijf mee bezig is en worden er constant nieuwe functies toegevoegd aan het data platform.

  • Initial Public Offering (IPO) in 2021

Volgens Bloomberg heeft Databricks plannen om in de eerste helft van 2021 zijn beursdebuut te maken. De laatste waardering van Databricks is in 2019 geweest. Er werd toen een waarde van 6,2 miljard aan het bedrijf toegekend. De verwachting van Bloomberg is dat Databricks streeft naar een beursgang tegen een aanzienlijk hogere prijs. Databricks zou de publieke markt betreden op een moment dat investeerders een grote eetlust hebben voor softwarebedrijven, wat volgens Bloomberg het meest winstgevende segment van de IPO-markt is.

Wat kunnen we verwachten van de Databricks aandelen?

De verwachting is dus dat de beursgang van Databricks in de eerste helft van 2021 zal plaats vinden. Als we dan kijken naar de populairste IPO van een softwarebedrijf in 2020, dan is dat veruit Snowflake computing Inc. Dit bedrijf haalde op de eerste handelsdag bijna 4 miljard dollar op en zag zijn marktkapitalisme verdubbelen tot 68 miljard dollar.

Volgens Bloomberg zijn de softwarebedrijven het meest winstgevende segment van de beurs markt. We hebben dus gezien dat een bedrijf als Snowflake hele goede resultaten heeft gehaald op de beurs. Als Databricks relatief gezien ook deze resultaten kan halen met een beursgang, dan zal de waarde van het bedrijf enorm stijgen.

Databricks is een bedrijf voor de toekomst en het biedt veel groeipotentie. Het bedrijf blijft dan ook constant het eigen data platform ontwikkelen. De aandelen van Databricks lijken een goede investering, maar het brengt ook een risico met zich mee. Het is namelijk onvoorspelbaar wat de aandelenkoers gaat doen wanneer deze de markt op komt.

Data Bricks verwachtingen – De toekomst van Data Bricks

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Data Bricks verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Data Bricks aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Data Bricks? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Data Bricks koers, de verwachtingen en toekomst van Data Bricks en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Data Bricks aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Data Bricks aandelen. Als je Data Bricks aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Data Bricks- Wat is de waarde van aandelen Data Bricks?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Data Bricks kost. Het aandeel Data Bricks is te vinden op de NYSE, de afkorting op de beurs is SQ.

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Data Bricks aandeel te kopen.

Data Bricks- Kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Data Bricks aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Data Bricks en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Data Bricks. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Data Bricks kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Data Bricks aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.