Kris Marszalek, Rafael Melo, Gary Or en Bobby Bao richtten samen in juni 2016 Crypto.com op. In Monaco (MCO) haalden ze $ 26,7 miljoen op door hun eerste muntenaanbod in juni 2017. Hun hoofdkantoor is in Hong Kong gevestigd, maar ze hebben nu een team van ongeveer 700 mensen over de hele wereld. Crypto.com had vroeger Monaco (MCO) als naam. Echter, in juli 2018 kreeg het de nieuwe naam, nadat het Crypto.com-domein overgenomen werd.

Het bedrijf kondigde aan dat ze 5 miljoen gebruikers over de hele wereld hebben. Crypto.com heeft een uitgebreid aanbod aan producten en diensten, zoals hun creditcard. Het is beschikbaar in de APAC, Canada, EU, UK en US. Welke voordelen heb je aan zo een creditcard?

Crypto.com credit card

De creditcards zijn eigenlijk debet kaarten, omdat je tegoeden moet opladen op de kaart. Voor het uitgeven van zijn kaarten werkt het bedrijf samen met VISA. Jouw crypto’s kun je met de Crypto.com Visa Card zowel fysiek als online gebruiken voor betalingen. Overal waar VISA geaccepteerd is, kun je betalen met de kaart. Op ruim 54 miljoen verkooppunten wereldwijd en geldautomaten kun je de Crypto.com card gebruiken.

Er is een serie van Crypto.com VISA debet kaarten die je kunt kiezen. Een van de voordelen die je kunt krijgen, is cashback. Wil je het hoogste percentage ervaren en ook andere voordelen, moet je CRO inzetten op jouw Crypto.com-app. Logischerwijs, hoe meer CRO je inzet hoe meer voordeel en des te hoger het niveau van de kaart die je kunt aanvragen. Om deze producten en anderen aan te bieden, heeft Crypto.com gedaan aan rebranding.

Dit vormt nu de basis van waaruit verschillende andere MCO-producten en -diensten zijn gemaakt. Producten zoals de MCO-wallet-app en het MCO-token. De dienst Crypto Invest is laatst nog toegevoegd, zodat simpele crypto-investeringen mogelijk gemaakt is. Er staan andere producten op schema om te worden gelanceerd zoals Crypto Credit. Gebruikers zullen hiermee kredietlimiet kunnen krijgen met hun MCO-tokens die ze als onderpand afstaan.

Met het product MCO Private is ook gedacht aan vermogende particulieren die zo voorzien zullen worden van gespecialiseerde producten en diensten.

Wat kun je met een MCO card

Nieuwe producten en diensten, maakt Crypto.com met het MCO-platform. Hun focus ligt op het oplossen van de toegankelijkheids- en bruikbaarheidsproblemen waarmee de bredere blockchain-industrie kampt. De MCO Card is een van de producten waarop het meest gewacht wordt. Omdat Crypto.com met deze MCO Card terugkeert naar zijn eerste doel, namelijk het kunnen koppelen van een creditcard aan cryptocurrency-accounts.

Voor gebruikers betekent het dat zij met deze kaart hun crypto gemakkelijk kunnen gebruiken voor al hun shopping. Crypto.com maakt zijn creditcards samen met VISA, wat het betalen nog gemakkelijker maakt. De rebranding van Crypto.com heeft in principe de MCO-card gemaakt tot een MCO Visa-kaart.

Welke soorten MCO Visa Card zijn er beschikbaar?

Kies uit verschillende soorten MCO Visa Cards die door Crypto.com geboden worden. Er is een topmodel Obsidian Black, waarvoor een inzet van 50.000 MCO nodig is. Er is ook een basiskaart Midnight Blue, waarvoor geen inzet nodig. Toch biedt elk niveau kaart extra voordelen. Onder andere is de MCO Visa Card te koppelen aan de MCO-wallet, zodat je cryptovaluta gesmeerd kunt uitgeven bij ruim 40 miljoen retailers wereldwijd die VISA aannemen.

Je kunt de voordelen van de kaarten vergelijken met die van de beste VISA-rewards-kaarten. Er zijn geen jaarlijkse kosten aan verbonden terwijl gebruikers genieten van het gebruik van een VISA-kaart. Geniet van kosteloze verzending en wordt beloond tot 5% cashback op aankopen. En leveren bepaalde kaarten hun houders onbeperkte toegang op tot de luchthavenlounge.

De kaarten leveren je ook lidmaatschappen op voor Spotify, Netflix en Amazon Prime. Te vergelijken met een 10% korting op Expedia- en AirBnB-aankopen. Zelfs in het buitenland kun je jouw geld uitgeven en interbancaire wisselkoersen ontvangen. Vermeldenswaard hierbij is het Platinum Referral Reward Program. Hiermee heb je de mogelijkheid om een ​​aanmeldingsbonus van maximaal $ 10.000 te ontvangen.

Het uiteindelijk doel van Crypto.com is om samen met zijn MCO-platform en samen met VISA gestroomlijnd geldverkeer mogelijk te maken. Mensen moeten wereldwijd in verschillende valuta moeten kunnen shoppen. En als je crypto hebt in plaats van fiatgeld, moet je daarmee kunnen betalen. Heb je fiatgeld, dan gebruik je dit. Je moet altijd kunnen betalen, hetzij met fiatgeld of crypto, als je fiat op is.

Je moet dan ook crypto snel kunnen omwisselen voor fiat en andersom zonder omslachtigheid. Jouw VISA kaart, door Crypto.com gemaakt met zijn MCO-platform en VISA, maakt het mogelijk om overal waar VISA geaccepteerd is, te betalen. Dus moet je niet alleen met fiatgeld kunnen betalen, maar ook met je crypto’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *