Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Core Laboratories aandelen

Core Laboratories NV, beter bekend als Core Laboratories, is gevestigd in Nederland aan Strawinskylaan 913, Tower A Level 9, 1077, te Amsterdam. Er werken 4.700 medewerkers bij het bedrijf wereldwijd. De CEO van het bedrijf is Lawrence V. Bruno.

 

Het Core Laboratories NV-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van €20,50, de hoogste koers was €21,00 en de laagste koers was €19,50. De slotkoers was €21,00 en is daarmee met 0,96% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Core Laboratories cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Core Laboratories-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Core Laboratories kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Core Laboratories aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Core Laboratories? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Core Laboratories-koers, de verwachtingen en toekomst van Core Laboratories en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Core Laboratories-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Core Laboratories-aandelen. Als je het Core Laboratories-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Core Laboratories Koers - Wat is de waarde van aandelen Core Laboratories

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Core Laboratories was. The stock Core Laboratories can be found of the abbreviation of the exchange is CLB.

Beurskoers Core Laboratories | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Core Laboratories verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Core Laboratories aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Core Laboratories-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Core Laboratories-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie
Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie