Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Coca-Cola European Partners aandelen

Coca-Cola European Partners Plc, beter bekend als Coca-Cola European Partners, is gevestigd in Verenigd Koninkrijk aan Pemberton House, Bakers Road Middlesex, London, te Uxbridge. Er werken 23.300 medewerkers bij het bedrijf wereldwijd. De CEO van het bedrijf is Damian Paul Gammell.

 

Het Coca-Cola European Partners Plc-aandeel had op 07-12-2022 een openingskoers van €49,50, de hoogste koers was €50,45 en de laagste koers was €49,50. De slotkoers was €50,00 en is daarmee met 0,44% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Coca-Cola European Partners cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Coca-Cola European Partners-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Coca-Cola European Partners kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Coca-Cola European Partners aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Coca-Cola European Partners? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Coca-Cola European Partners-koers, de verwachtingen en toekomst van Coca-Cola European Partners en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Coca-Cola European Partners-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Coca-Cola European Partners-aandelen. Als je het Coca-Cola European Partners-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Coca-Cola European Partners Koers - Wat is de waarde van aandelen Coca-Cola European Partners

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Coca-Cola European Partners was. The stock Coca-Cola European Partners can be found of the abbreviation of the exchange is CCEP.

Beurskoers Coca-Cola European Partners | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Coca-Cola European Partners verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Coca-Cola European Partners aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Coca-Cola European Partners-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Coca-Cola European Partners-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie