Yandex aandelen

Wilt u  Yandex aandelen kopen?

Yandex isYandex aandelen een van de grootste internetbedrijven in Europa, met het kantoor op Schiphol, Nederland. Het is onder andere het bedrijf achter de grootste Russische zoekmachine, waardoor het de meest bezochte pagina van Rusland beheert. Google heeft daar duidelijk minder invloed dan in Amerika en Europa. Volgens een onderzoek uit december 2013 was het bedrijf er op dat moment verantwoordelijk voor bijna 62% van al het zoekverkeer in Rusland. Gezien de grootte van het land betekent dat een enorme prestaties.

Koop/verkoop hier direct uw Yandex CFd’s *CFD service. 80,5% verliest geld

 

Over Yandex

Yandex is een bedrijf in Europa, om precies te zijn op Schiphol in Nederland. Het bedrijf is echter door heel Europa actief en speelt daarnaast ook in Rusland een belangrijke rol. Het is wat dat betreft niet vreemd dat Yandex vooral Russische bestuurders kent, die de markt in Rusland op een uitstekende manier kennen en daar bijvoorbeeld hun contacten hebben. Ze zorgen er echter ook elders in Europa voor dat ze hoogwaardige internetdiensten aan kunnen bieden.

Yandex heeft ongeveer 4.900 werknemers en is daarmee een behoorlijke onderneming binnen de technologie. Men richt zich volledig op het internet en de computerdienstverlening, waarmee het een modern bedrijf is dat de komende jaren behoorlijk verder uit kan groeien. Het is in dat geval een interessant moment om te investeren in Yandex en in te stappen. Indien het bedrijf een volgende stap weet te zetten is de kans groot dat de waarde van het aandeel verder toe zal nemen en de belegger kan rekenen op een aantrekkelijk positief rendement. Aan de andere kant brengen dergelijke ondernemingen risico’s met zich mee, zolang er weinig tastbare producten beschikbaar zijn. De Russische zoekmachine van Yandex speelt een belangrijke rol bij het bieden van zekerheden.

 

Yandex aandelen

Het aandeel van Yandex heeft zich de laatste tijd op een behoorlijk positieve manier ontwikkeld, al heeft er na de stijgingen helaas ook een dip plaatsgevonden. De koers van het aandeel ligt echter een stuk hoger dan bijvoorbeeld enkele jaren geleden. Begin 2012 kwam de koers van Yandex nog niet veel verder dan €15. Vervolgens liep de koers op naar €25, maar daalde deze weer naar onder de €20. Via verschillende ups en downs kwam de koers van het aandeel van Yandex uiteindelijk uit op ongeveer €20 in het voorjaar van 2013. Vanaf dat moment heeft er een flinke stijging plaatsgevonden, waar men nu nog altijd de vruchten van plukt.

De koers van het aandeel van Yandex liep op naar een top van bijna €45, een enorme verbetering ten opzichte van een paar jaar eerder. Het bedrijf slaagde erin om deze hoge stand een aantal maanden vast te houden, maar moest deze in het voorjaar van 2014 toch weer loslaten. De koers zakte terug naar een waarde van ongeveer €25, maar nam vervolgens weer een vlucht tot boven de €30. Indien Yandex deze stijgende lijn vast kan houden en zich verder uit kan breiden in bijvoorbeeld Rusland is de kans groot dat beleggers hier een interessante investering aan hebben.

 

 

Hoe kunt u Yandex aandelen kopen?

Het is bij de CFD broker Plus500 mogelijk om te handelen in Yandex aandelen. Het gebruiksvriendelijke platform is voor beginners, maar ook voor gevorderden erg toegankelijk. De brokers is beursgenoteerd en staat onder toezicht van de FCA en SySec. Al met al weet u bij Plus500 zeker dat u met het beleggen met echt geld aan het goede adres bent.

 

Geef een reactie

Buitenlandse aandelen

Direct CFD’s kopen of verkopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo account en ontvang €40.000!  

CFD's zijn complexe producten met een hoog risico om geld te verliezen vanwege de hefboom. Tussen 74-89% van de particuliere beleggers verliest geld met het handelen in CFD's. Bedenk daarom of je het hoge risico om geld te verliezen kunt dragen.