Google
Google

Walmart aandelen

Wilt u Walmart aandelen kopen?

Wal-mart Stores Inc. ookwel Walmart is één van de Walmart aandelengrootste supermarktwinkelketens ter wereld. De focus ligt op de Amerikaanse markt. Walmart is opgericht in 1962 en het hoofdkantoor staat in Bentonville, Arkinsas. De omzet van Walmart is $485 miljard in 2016, de bijbehorende winst hiervan was $13,64 miljard.

Een bijzonder feit van deze multinational is dat er het grootste aantal mensen werkt. De supermarktketen had per april 2017 maar liefst 2,3 miljoen mensen in dienst. Ook in de bedrijfsvoering zijn deze kosten goed terug te vinden. In 2016 werd er namelijk 2,3 miljard dollar aan lonen, onderwijs en trainingen uitgegeven.

 

Walmart aandelen

De aandelen van deze supermarktketen doen het goed. De keten was geraakt door de crisis, maar in de afgelopen jaren is er een mooi herstel geweest. Deze aandelen hebben de afgelopen jaren stabiliteit en rendement getoond. Ik heb zelf een tijd geleden ook winsten behaald met Walmart aandelen. Het klopt dat de volatiliteit van de aandelen enigszins lager is dan bijvoorbeeld Bank of America of een aandeel als Apple, maar desondanks biedt het aandeel voor de korte termijn goede mogelijkheden.

Ook als lange termijn belegger kan het erg interessant zijn om in dit aandeel te beleggen. Het grote voordeel is de spreiding waar u als belegger volop van kunt profiteren. Doordat er duizenden verschillende winkels zijn die zich verspreid hebben over meerdere landen, is het mogelijk om optimaal van spreiding te profiteren.

Wallmart aandelen

 

Analyse Walmart aandelen

Walmart heeft een lichte winst en omzetstijging aangetoond voor het afgelopen kwartaal. Dit zorgde ervoor dat de aandelen een positieve boost kregen. Deze boost was iets te groot naar de mening van analisten. Consumenten blijven kritisch bij het aanschaffen van hun consumentenproducten. Walmart heeft wel een concurrentievoordeel ten opzichte van andere supermarktketens. Al met al is er een koopadvies voor Walmart aandelen. Op 19-02-2015 werd er bekend gemaakt dat Walmart de minimumlonen van zijn medewerkers gaat verhogen naar $9 per uur. Dit minimumloon zal voor alle medewerkers van de onderneming gaan gelden.

 

Hoe kunt u Walmart aandelen kopen?

Het is bij de CFD broker Plus500 mogelijk om te handelen in de aandelen. De broker biedt de belegger ontzettend veel mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te handelen met een levenslange demo-account. Als u met echt geld wilt beleggen kan dit al vanaf €100,-! Het is hieronder direct mogelijk om te beleggen in Walmart aandelen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Buitenlandse aandelen

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google