Google
Google

Twitter aandelen

Wilt u Twitter aandelen kopen?Twitter aandelen

Twitter Inc. is een online social media platform waarbij de gebruiker korte berichten van maximaal 140 tekens kan plaatsen. De social media gigant is opgericht op 21 maart 2006 en is sindsdien snel uitgegroeid tot een belangrijke speler op het internet. Er zijn ongeveer 302 miljoen mensen die actief gebruik maken van Twitter. Het hoofdkantoor van de social media gigant bevind zich in San Francisco, California en door de grote populariteit werken er nu ook ongeveer 3.900 medewerkers bij de onderneming.

Twitter haalt de omzet uit advertenties. Net zoals Facebook en Google moet de internetgigant het van deze opbrengsten hebben. De omzet van Twitter is de afgelopen jaren gigantisch gestegen. In 2014 behaalde het social media platform een omzet van $1,4 miljard.

 

Over Twitter

Twitter is één van de bekendste social media platforms en wordt door velen vergeleken als de “sms van het internet”. Twitter heeft momenteel 302 miljoen actieve gebruikers en dit aantal is stabiel. De groei bij Twitter is er al grotendeels uit. De CEO van Twitter is sinds 1 juli 2015 Jack Dorsey. Jack Dorsey is ook de mede-oprichter van Twitter en heeft dus voldoende kennis van zaken.

In 2014 wist Twitter een omzet van $1,4 miljard te realiseren. Bij deze omzet werd helaas nog een verlies geboekt van $577 miljoen. De volledige resultaten van Twitter over 2014 zijn hier te bekijken. Heeft u interesse om in deze aandelen te beleggen? Het is nu mogelijk om in de Twitter aandelen te handelen! Schrijf u in bij de broker Plus500. Deze broker maakt het mogelijk om in Twitter aandelen te beleggen!

 

Hoe kunt u Twitter aandelen kopen of verkopen?

Het is nu mogelijk om long of short te gaan op Twitter aandelen. Verhandel deze bij de CFD-broker Plus500. Het is aan te raden om iets te doen met deze aandelen. De markt is enorm volatiel! Of u nou long of short gaat, het is hoe dan ook verstandig om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Meld u daarom hieronder direct aan bij de CFD-broker Plus500!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Buitenlandse aandelen

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google