Google
Google

Subway aandelen

Subway aandelen kopen?Subway aandelen

Subway is een Amerikaanse fastfoodketen die zich heeft gespecialiseerd in het verkopen van sandwiches. Het leuke van Subway is dat een klant zelf de sandwich mag samenstellen. Geen zin in kaas? Geen probleem, dan kies je niet voor kaas en doe je er wat anders op.

Beleggen in Subway? Neem hier een kijkje!

 

Over Subway

Het idee van Subway is in 1965 ontstaan door Fred DeLuca en Peter Buck. Fred DeLuca leende toen $1.000 van zijn vriend Peter Buck om een restaurant te beginnen met de naam “Pete’s Super Submarines”. In de jaren die volgde werden er meer restaurants geopend, maar de eerste echte Subway is in 1978 in Fresno, Californie opgericht. Het kostte meerdere jaren voordat Subway echt aansloeg. Pas in 1996 kwam de eerste Subway naar Europa, in Brighton, Verenigd Koninkrijk.

Op dit moment zijn er wereldwijd ruim 45.000 restaurants in 112 verschillende landen. Er zijn nu zelfs meer Subway restaurants dan dat er McDonald’s zijn. Subway groeit nog steeds erg hard en de succesformule wordt door miljoenen mensen met veel plezier opgegeten.

In Nederland zijn er op dit moment 189 verschillende Subway’s. Het is de bedoeling om dit aantal de komende jaren alleen maar verder te laten toenemen. Dit zal de omzet en de winst ten goede komen. De portemonnee van de huidige eigenaren wordt op deze manier in ieder geval goed gespekt. Bekijk ook de onderstaande video over hoe een perfecte Subway kan worden gemaakt.

 

Subway aandelen kopen?

Meer weten over de financiële situatie van Subway? Neem dan eens een kijkje op de website van subway. Met name het gedeelte over ons kan goed zijn om als belegger door te nemen. Helaas is het op dit moment nog wel zo dat Subway een private onderneming is. We moeten als beleggers dus nog wel even geduld hebben voordat er een mogelijke Subway beursgang gaat plaatsvinden. De ervaring leert echter dat grote multinationals uiteindelijk vrijwel altijd naar de beurs gaan. We houden u op de hoogte!

Het kan ondertussen trouwens geen kwaad om u eens goed te verdiepen in de beste manieren waarop u een bedrijf kunt analyseren. Lees eens onze artikelen over technische analyse en fundamentele analyse door. Ze zorgen ervoor dat u weet hoe u een bedrijf zoals Subway zonder problemen juist kunt taxeren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Buitenlandse aandelen

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google