Google
Google

Sony aandelen

Wilt u Sony aandelen kopen?

Sony is een van Sony aandelende grootste bedrijven ter wereld, binnen de technologie. Het bedrijf uit Japan behoort hier al jaren toe en lijkt die positie niet zomaar op te geven. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat het bedrijf de laatste tijd te maken heeft gehad met een aantal negatieve uitlatingen en onder andere verschillende vallen van de koers. De koers duikelde na het uitbreken van de crisis in 2008 behoorlijk omlaag en heeft zich daar sinds die tijd niet goed van weten te herstellen. Net na 2010 leek er sprake van een herstel, maar er werd in 2013 opnieuw een dieptepunt bereikt.

 

Over Sony

Sony is actief binnen een aantal verschillende (sub)-markten, die allemaal gericht zijn op de technologie. Dit heeft er onder andere toe geleid dat men zich onvoldoende heeft weten te wapenen tegen de financiële crisis die er uitbrak. Verschillende onderdelen van het concern hadden het zwaar en keken onder andere naar de verkoop van de Sony PlayStation, om de kar te trekken. Sony maakt daarnaast bijvoorbeeld televisies, audiosystemen en ook andere portable devices. De spreiding is echter onvoldoende om grote schokken in de wereldeconomie op te vangen. Sony heeft er de laatste maanden voor gezorgd dat er nieuwe samenwerkingen zijn ontstaan, waardoor het bedrijf weer na kan denken over een betere toekomst.

Sony is voor een deel afhankelijk van het succes van de PlayStation, in combinatie met de overige divisies die hiermee bezig zijn. Het bedrijf richt zich niet alleen op de console zelf, maar ook op diverse spellen die het hiervoor ontwikkeld. De PS4 moet de verkooprecords gaan breken en er met 3 miljoen exemplaren op korte termijn voor zorgen dat het bedrijf de kasstromen binnen dat onderdeel van het bedrijf weer op orde kan brengen. Sony is wat dat betreft een aandeel dat waarschijnlijk niet snel een flinke piek zal laten zien, maar waar de grootste dalingen achter de rug lijken.

 

Hoe kunt u Sony aandelen kopen?

Het is bij de CFD broker Plus500 mogelijk om te handelen in de aandelen. Het is ook mogelijk om te handelen met een levenslange demo-account. Als u met echt geld wilt beleggen kan dit al vanaf €100,-! Het is hieronder direct mogelijk om te beleggen in Sony aandelen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Buitenlandse aandelen

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google