Societe Generale aandelen

Wilt u Societe Generale aandelen kopen?

SocieSociete Generale aandelente Generale is een van de belangrijkste banken uit Frankrijk. Het bedrijf werd al in 1864 opgericht en kijkt wat dat betreft terug op een rijke historie. Het hoofdkantoor van Societe Generale vinden we in Parijs, waar men een mooi pand betrekt en af dient te rekenen met het oude imago van de banken zoals we dat inmiddels kennen.

Het unieke van Societe Generale is dat de bank zowel actief is als een consumentenbank als investeringsbank. De beide takken van de bank werken goed samen en zorgen ervoor dat er voldoende rendement gemaakt wordt, om bijvoorbeeld ook voor de beleggers te zorgen voor een interessant dividend.

 

Societe Generale aandelen

Het aandeel van Societe Generale doet het de laatste tijd weer wat beter, al is er nog altijd sprake van behoorlijke schommelingen met betrekking tot de koers. In juli 2013 vond er een dieptepunt plaats. De koers bleef toen maar net boven de €26. Sindsdien is men bij Societe Generale hard aan de slag gegaan om de koers opnieuw omhoog te krijgen, bijvoorbeeld door meer waarde toe te voegen en een grotere groep klanten op de juiste manier aan te spreken. Societe Generale beschikt aan de ene kant over een schat aan ervaring, maar weet aan de andere kant behoorlijk innovatief om te gaan met de huidige mogelijkheden.

Sinds het dieptepunt in 2013 is de koers langzaam weer opgelopen. Dit leidde in maart 2014 tot een piek van ruim €47, wat een flinke positieve ontwikkeling betekent tegenover het dieptepunt minder dan een jaar eerder. Beleggers in Societe Generale kunnen rekenen op een aantrekkelijk rendement, vooral wanneer de koers zich op een vergelijkbare manier blijft ontwikkelen. Het lijkt erop dat de bankensector de grootste problemen achter de rug heeft, waardoor de kans klein is dat er opnieuw een scherpe daling van de koers van bijvoorbeeld Societe Generale plaats zal vinden. *CFD service. 76,4% verliest geld

Profiel van Societe Generale

Societe Generale korten veel beleggers en consumenten af naar SG of SocGen. Het gaat in alle gevallen om Societe Generale, de bank die ooit werd opgericht als de Societe Generale pour favoriser le developpement du commerce et de l’industrie en France. Hieruit bleek dat de bank vooral de algemene bedrijvigheid in Frankrijk wilde ondersteunen, bijvoorbeeld door voldoende kredieten aan te bieden en daarmee te zorgen voor de innovatie binnen de sector. Vandaag de dag vormt Societe Generale nog altijd een investeringsbank, al richt de bank zich aan de andere kant ook meer op consumenten die een krediet wensen of juist spaargeld willen plaatsen.

In het internationale circuit spreken we over het algemeen van SocGen, waarmee men doelt op Societe Generale. Het is de derde grootste zakenbank van Europa, wanneer we deze meten op basis van de inkomsten. Gemeten aan de hand van de marktkapitalisatie is het de zesde bank van Frankrijk. Wat dat betreft speelt Societe Generale een belangrijke rol binnen het financiële systeem, maar is er voldoende ruimte voor groei. Beleggers kunnen rekenen op een bank die zich behoorlijk stabiel ontwikkelt, waardoor de koers van het aandeel een interessante kan vormen en een aantrekkelijk rendement op kan leveren.

 

Hoe kunt u Societe Generale aandelen kopen?

Het is bij de CFD broker Plus500 mogelijk om te handelen in de aandelen. De broker biedt de belegger ontzettend veel mogelijkheden. Handel bijvoorbeeld mogelijk om te handelen met een levenslange demo-account. Als u met echt geld wilt beleggen kan dit al vanaf €100,-!

Koop/verkoop hier direct uw Societe Generale CFD’s *CFD service. 76,4% verliest geld

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Google

Buitenlandse aandelen

Direct CFD’s kopen of verkopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo account en ontvang €40.000!  

CFD's zijn complexe producten met een hoog risico om geld te verliezen vanwege de hefboom. Tussen 74-89% van de particuliere beleggers verliest geld met het handelen in CFD's. Bedenk daarom of je het hoge risico om geld te verliezen kunt dragen.