Google
Google

Siemens aandelen

Siemens aandelen kopen?

Logo van SiemensSiemens is één van de belangrijkste multinationals ter wereld op het gebied van elektronica en elektrotechniek. De wasmachines, inbouwapparatuur en allerlei andere producten van deze leverancier worden als erg betrouwbaar en van hoge kwaliteit beschouwd. Interesse om Siemens aandelen te kopen? Groot gelijk!

Siemens aandelen kopen is hier mogelijk!

   

Over Siemens

Siemens AG is een Duits conglomeraat dat zich bezig houdt met elektronica en elektrotechniek. Siemens is in 1847 opgericht door Werner von Siemens en Johann Georg Halske. Momenteel werken er 362.000 mensen bij Siemens waarvan er zich 118.000 in Duitsland bevinden. De hoofdkantoren van Siemens staan in Berlijn en München. De onderneming is actief in zeker 190 verschillende landen. In de wereld zijn er ook maar ongeveer 190 verschillende landen, dus Siemens is echt overal vertegenwoordigd.

Momenteel is Siemens verdeeld in vier sectoren en 19 bijbehorende divisies. Deze sectoren zijn:

  • Industry
  • Energy
  • Healthcare
  • Infrastructure & Cities

De CEO van Siemens heeft pas zijn visie voor het jaar 2020 gepubliceerd. Het is de doelstelling om het Duitse conglomeraat wat gestroomlijnder en minder bureaucratisch te maken. Het is dus ook de bedoeling om de divisie Healthcare af te stoten. De divisie draagt weliswaar bij aan de winstgevendheid, maar staat in principe los van de andere divisies. De visie ziet er als volgt uit:

Visie Siemens

Deze aandelen zijn zeker geschikt is voor een defensieve en gebalanceerde portefeuille. Een dividendrendement van ten minste 3% zorgt ervoor dat er een mooi fundament onder dit aandeel ligt. Het is dus wel zo dat de concurrentie fel is in de sector, maar het marktaandeel van Siemens blijft onverminderd groot. Als belegger doet u er daarom goed aan om de kwartaalcijfers van deze multinational in de gaten te houden. Op deze manier bent u er daarom zeker van dat u weet waar u in belegt.

 

Siemens aandelen kopen?

Heeft u interesse om Siemens aandelen te kopen? Erg slim om te doen. Met Siemens weet u zeker dat u een goed vertegenwoordigde multinational in uw portefeuille opneemt. Met mooie resultaten en met een visie die toekomstbestendig is, is het zeker goed om Siemens te kopen.

Het is hieronder mogelijk om de koers van dit Duitse bedrijf te bekijken. Klik op kopen of verkopen om direct naar een broker te gaan. Onze favoriete broker is Plus500. Deze broker geeft u de mogelijkheid om met een demo-account te handelen. Zo deze manier kunt u goed oefenen. Bij de broker is het heel eenvoudig mogelijk om in de Siemens aandelen te beleggen. We wensen u veel succes bij het kopen van deze aandelen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Buitenlandse aandelen

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google