Renault aandelen

Wilt u Renault aandelen kopen?

Renault S.A. is een Franse onderneming op Renault aandelenhet gebied van personenauto’s, trucks, tractoren en bedrijfswagens. De eerste auto van Renault is uitgebracht in 1898 en het bedrijf is ontstaan in 1899. Louis Renault was de oprichter van de autofabrikant. Met een omzet van €40,9 miljard in 2013 en een bijbehorende winst van €695 miljoen is de autofabrikant één van de bekendere merken op het gebied van de automobiel industrie.

De Renault Groep bestaat eigenlijk uit 4 onderdelen/verschillende bedrijven. Het gaat hierbij om Renault zelf, Dacia, Renault Samsung Motors en Alphine (buiten gebruik sinds 1994). Het is interessant om te melden dat Renault ongeveer 20% van de aandelen bezit van Volvo.

 

Over Renault

Renault S.A. is een erg bekende onderneming als het gaat over mobiele voertuigen. Bij Renault werken ongeveer 127.000 werknemers en de onderneming heeft dan ook een bekende merknaam in Frankrijk, maar dit geldt ook voor andere landen.

De financiële situatie van Renault is erg interessant om te bekijken. In 2013 bedroeg de omzet €40,9 miljard en hier werd een winst bij behaald van €695 miljoen. De totale bezittingen bedroegen eind 2013 maar liefst 75 miljard en de onderneming beschikt dan ook over verschillende grote divisies en fabrieken waar de verschillende personenauto’s, trucks, tractoren en bedrijfswagens worden geproduceerd.

 

Renault aandelen

Renault is een volatiel aandeel, dat is iets dat zeker is. Tijdens de crisis kreeg de auto industrie flinke klappen. Dit bracht het aandeel van de onderneming op maar liefst €10,81 per aandeel. Het all-time high bedroeg €120,17 per aandeel in het jaar 2007. Dit is dus een enorm verschil. Als u de aandelen in 2009 had gekocht, had u gigantische winsten kunnen behalen. Ditzelfde geldt ook voor de situatie wanneer u de aandelen had geshort in 2007.

Analisten en professionals zijn het oneens over de situatie waar Renault zich in bevindt. Om deze reden geldt er ook een houden advies voor Renault. Het is nog niet precies duidelijk wat het aandeel voor de korte termijn gaat doen. Wel bestaat de verwachting dat de aandelen op de langere termijn nog verder kunnen gaan stijgen.

 

Hoe kunt u Renault aandelen kopen?

Het is bij de CFD broker Plus500 mogelijk om te handelen in de aandelen. De broker biedt de belegger ontzettend veel mogelijkheden. Het is ook mogelijk om te handelen met een levenslange demo-account. Als u met echt geld wilt beleggen kan dit al vanaf €100,-! Het is hieronder direct mogelijk om te beleggen in Renault aandelen! *CFD service. 76,4% verliest geld

 

Geef een reactie

Buitenlandse aandelen

Direct CFD’s kopen of verkopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo account en ontvang €40.000!  

CFD's zijn complexe producten met een hoog risico om geld te verliezen vanwege de hefboom. Tussen 74-89% van de particuliere beleggers verliest geld met het handelen in CFD's. Bedenk daarom of je het hoge risico om geld te verliezen kunt dragen.