Porsche aandelen

Porsche aandelen logoWilt u Porsche aandelen kopen?

Porsche Automobiel Holding SE is één van de bekendste automerken ter wereld. Deze Duitse fabrikant van sportauto’s is in 1931 opgericht door Ferdinand Porsche. Het grappige van Ferdinand Porsche is, dat hij ook de ontwerpers is van de eerste Volkswagen.

In 2015 produceerde Porsche 225.121 auto’s. Dit lijkt heel veel, maar op wereldwijde schaal is dit voor zo’n bekend automerk eigenlijk maar een beperkte afzet. Door de auto’s redelijk uniek te luxe te houden, is een Porsche auto erg gewild onder verzamelaars en autobezitters. Een Porsche kunnen kopen is niet voor iedereen weggelegd, maar als u uzelf wilt verwennen zit u met een Porsche zeker goed!

Koop/verkoop hier uw Porsche aandelen! *CFD service. 76,4% verliest geld

 

Over Porsche

De eerste Porsche was de Porsche 64. Deze werd in het jaar 1938 uitgebracht. Na de oprichting van Porsche in 1931 duurde het dus nog 7 jaar voordat de eerste auto te koop was. In 1948 werd de tweede auto, de Porsche 356 uitgebracht. Deze eerste modellen hadden veel weg van de Kever. Na verloop van tijd wist Porsche steeds modernere en betere auto’s te maken. De Porsche 911 en 912 volgden in 1969. Na 1969 volgde nog vele andere types. Een iconisch model was de Porsche 928. Deze kreeg zelfs de titel ‘Auto van het jaar’. Er was nog nooit een sportwagen tot auto van het jaar benoemd en dit was dus ongekend voor die tijd.

De Porsche 911 werd in 1996 uitgebracht in een oplage van 25 stuks. De auto kostte €790.000,- excl. BPM. Dit is tot nu toe de duurste Porsche die op de straat te vinden was. In maart 2010 volgde de Porsche 918 Spyder. Deze auto wordt aangedreven door en V8-motor. De V8-motor heeft een inhoud van 4,6 liter die 450 kW (608) PK levert.

 

Porsche aandelen kopen?

Porsche aandelen kopen is mogelijk bij de broker Plus500. Handelen in deze aandelen kan op twee manieren. Het is mogelijk om de aandelen te kopen en zo dus te speculeren op een stijging. Verwacht u dat deze aandelen gaan dalen? Heel simpel, kies dan voor verkopen. Door short te gaan kunt u geld verdienen aan een dalende beurs. Dit is echt mogelijk! Veel beleggers zijn u al voorgegaan en handelen met succes in Porsche aandelen! *CFD service. 76,4% verliest geld

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Google

Buitenlandse aandelen

Direct CFD’s kopen of verkopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo account en ontvang €40.000!  

CFD's zijn complexe producten met een hoog risico om geld te verliezen vanwege de hefboom. Tussen 74-89% van de particuliere beleggers verliest geld met het handelen in CFD's. Bedenk daarom of je het hoge risico om geld te verliezen kunt dragen.