Philip Morris

Wilt u Philip Morris aandelen kopen?

philip-morris-international aandelenPhilip Morris International Inc. is één van de belangrijkste tabaksproducenten ter wereld. Er wordt veel geproduceerd en gedistribueerd onder de merknaam Philip Morris. Daarnaast is Philip Morris eigenaar van diverse dochterondernemingen die verschillende merken produceren. Denk hierbij aan Marlboro,  L&M en Chesterfield. Naast deze merken houdt Philip Morris zich ook bezig met tabakverdampingsproducten. Dit zijn producten waarbij tabak wordt verhit en niet wordt verbrand. Denk bij zulke producten aan de e-sigaret.

Interesse om Philip Morris aandelen te kopen? Aandelenkopen.nl is groot voorstander van de CFD-aanbieder Plus500. Deze broker maakt het mogelijk om in duizenden verschillende aandelen, valuta’s, grondstoffen, indexen en opties te handelen. Een account aanmaken kan al binnen 5 minuten geregeld zijn!

CFD’s Philip Morris kopen/verkopen? Begin hier direct! *CFD service. 80,5% verliest geld

 

Over Philip Morris

Philip Morris is in 2008 ontstaan als afsplitsing van de Altria Group. Altria is een andere hele belangrijke speler in de tabaksindustrie. Sinds de afsplitsing heeft Philip Morris zichzelf verder ontwikkeld en het management is flink bezig geweest om orde op zaken te stellen. We weten allemaal dat overheden er de laatste jaren alles aan gedaan hebben om het aantal rokers terug te dringen. De afname van het aantal rokers heeft als gevolg dat de omzet- en winstcijfers van Philip Morris onder druk staan. Toch slaagt Philip Morris er nog wel in om mooie resultaten te boeken. Dit is deels te danken aan het bekwame management.

Een aantal cijfers: Philip Morris heeft een beurswaarde van ruim 160 miljard dollar. De gigant heeft activiteiten in 180 verschillende landen, er wordt jaarlijks een omzet van ongeveer 30 miljard dollar gerealiseerd. De 80.000 medewerkers zijn werkzaam bij de hoofdvestiging in New York, in het operations center in Lausanne, Zwitserland en in diverse productiehallen.

Jaarlijks worden er wereldwijd zo’n 5.400 miljard sigaretten verkocht. Philip Morris is producent en distributeur van zo’n 847 miljard sigaretten. Op basis van deze cijfers bezit deze tabaksgigant een marktaandeel van ongeveer 15,7%. Marlboro draagt in grote mate bij aan het succes van deze tabaksgigant. Meer weten over de tabak van Philip Morris? Het is dan zeker een aanrader om de onderstaande video te bekijken!

 

Philip Morris aandelen

Philip Morris is aan de New Yorkse en Parijse beurs genoteerd onder het symbool (ticker) PM. Philip Morris aandelen hebben het de afgelopen jaren uitstekend gedaan. In 2008 betaalde u nog zo’n 50 dollar per aandeel. Momenteel moet er ruim 100 dollar worden neergelegd om een aandeel in bezit te krijgen. Naast koersrendement had u de afgelopen jaren ook veel dividendrendement kunnen opstrijken. Het dividendrendement van tabaksproducenten ligt altijd behoorlijk hoog en jaarlijks zal het dividend zeker niet onder de 4% liggen.

 

Waar Philip Morris CFD’s kopen?

Handelen in CFD’s is alleen mogelijk als u uzelf aanmeldt bij een CFD broker. Een broker is een partij die het mogelijk maakt om aan- en verkooptransacties uit te voeren. Onze favoriete broker is de CFD-aanbieder Plus500. Deze broker is opgericht in 2008 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de belangrijkste aanbieders van beleggingsproducten zoals aandelen. *CFD service. 80,5% verliest geld

 

Geef een reactie