Google
Google

Peugeot Citroën aandelen

Wilt u Peugeot Citroën aandelen kopen?

Peugeot citroën aandelen

PSA Peugeot Citroën ookwel PSA is net zoals Renault een Franse onderneming op het gebied van de automobielindustrie. PSA bevat de merken Peugeot en Citroën. De autofabrikant behaalde een omzet van €54,6 miljard in 2015, met een bijbehorende winst van €899 miljoen. Er zijn ongeveer 202.000 medewerkers in dienst van de onderneming.

De aandelen van het concern zijn zeker de moeite waard om goed te gaan bekijken. Wanneer u dit op een goede manier doet kunt u hier goede winsten mee behalen. Het is in ieder geval verstandig om te kijken naar de cijfers van de onderneming en de wijze waarop deze cijfers zich hebben ontwikkeld.

 

Over Peugeot Citroën

PSA Peugeot Citroën beschikt over een eigen vermogen van €10,2 miljard op een totaal vermogen van €49,1 miljard. De solvabiliteit ziet er een stuk beter uit dan voorgaande jaren. In 2015 bedroeg de omzet €54,6 miljard. Er werd een winst geboekt van €899 miljoen. Het concern presteert op dit moment een stuk beter dan voorgaande jaren. PSA had namelijk erg veel last van de crisis. Bekijk ook de onderstaande video met één van de nieuwste auto’s van het concern.

Hoe kunt u Peugeot Citroën aandelen kopen?

Het is bij de CFD broker Plus500 mogelijk om te handelen in de aandelen. De broker biedt de belegger ontzettend veel mogelijkheden. Handel bijvoorbeeld met een levenslange demo-account. Als u met echt geld wilt beleggen kan dit al vanaf €100,-! Het is hieronder direct mogelijk om te beleggen in deze aandelen! *CFD service. 80,6% verliest geld

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Buitenlandse aandelen

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo account en ontvang €40.000!  

CFD's zijn complexe producten met een hoog risico om geld te verliezen vanwege de hefboom. Tussen 74-89% van de particuliere beleggers verliest geld met het handelen in CFD's. Bedenk daarom of je het hoge risico om geld te verliezen kunt dragen.