Petrobras aandelen

Wilt u  Petrobras aandelen kopen of verkopen?

Petrobras aandelenPetrobras is een bedrijf uit Brazilië, dat een belangrijke rol speelt binnen de olie en gas in Zuid-Amerika. Het bedrijf telt een kleine 90.000 werknemers en is daarmee een van de grootste werkgevers van Brazilië en heel het continent. Men is actief binnen de energie-sector, waarin men een belangrijke rol speelt en een leidende positie inneemt.

Petrobras is gevestigd in Rio de Janeiro, een van de meest bekende plaatsen uit Brazilië, waar ook veel Westerse bedrijven zaken doen. Het bedrijf heeft zich op weten te werken tot een belangrijke leverancier van olie en gas, om daar vervolgens de bedrijven in Brazilië en bijvoorbeeld Argentinië van te voorzien.

Koop/verkoop hier uw Petrobras CFD’s! *CFD service. 76,4% verliest geld

 

Over Petrobras

Petrobras speelt een belangrijke rol binnen de olie en gas in Brazilië, maar heeft bijvoorbeeld te maken met de oplopende prijzen voor deze grondstoffen. In Brazilië heeft de middenklasse toegang gekregen tot bijvoorbeeld auto’s, maar is de infrastructuur daar aan de andere kant nog niet klaar voor. Pas op het moment dat er opnieuw groei mogelijk zal zijn in Brazilië is de kans groot dat ook een bedrijf als Petrobras het weer beter gaat doen, waardoor de koers van het aandeel op zal lopen.

 

Petrobras aandelen

Het aandeel van Petrobras heeft zich op een niet zo gunstige wijze ontwikkeld, gedurende het laatste jaar. De waarde van het aandeel is steeds een beetje verder afgenomen, zonder dat er sprake is geweest van echt grote opvallende dalingen. De waarde van het aandeel bedroeg in het voorjaar van 2012 bijvoorbeeld nog een kleine €25, terwijl daar nu nog maar €17,50 van over is. Er vond in de zomer van 2012 een daling plaats naar dit niveau, maar het aandeel leek zich iedere keer weer een beetje te kunnen herstellen. Dit is uiteindelijk niet gelukt, waardoor Petrobras op zoek zal moeten naar nieuwe mogelijkheden om waarde toe te voegen voor de aandeelhouders.

Vanaf 2013 is het aandeel in wat rustiger vaarwater terecht gekomen, al heeft dat er helaas niet toe kunnen leiden dat er wat van de waarde is teruggewonnen. In plaats daarvan hebben er wat schommelingen plaatsgevonden en is de koers eigenlijk niet meer boven de €20 uitgekomen. In het voorjaar van 2014 vond er opnieuw een flinke daling plaats, tot een waarde van maar €12,50. Het is wat dat betreft de vraag of het aandeel van Petrobras de huidige koers vast kan houden en op die manier kan zorgen voor een aantrekkelijke waarde voor de beleggers die hier het vertrouwen in hebben. *CFD service. 76,4% verliest geld

 

Hoe kunt u Petrobras aandelen kopen of verkopen?

Het is bij de CFD broker Plus500 mogelijk om te handelen in de aandelen. Het is ook mogelijk om te handelen met een levenslange demo-account. Als u met echt geld wilt beleggen kan dit al vanaf €100,-! *CFD service. 76,4% verliest geld

 

Geef een reactie

Buitenlandse aandelen

Direct CFD’s kopen of verkopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo account en ontvang €40.000!  

CFD's zijn complexe producten met een hoog risico om geld te verliezen vanwege de hefboom. Tussen 74-89% van de particuliere beleggers verliest geld met het handelen in CFD's. Bedenk daarom of je het hoge risico om geld te verliezen kunt dragen.