Nestlé aandelen

Wilt u Nestlé aandelen kopen?

Nestlé SA is het grootste Nestlé aandelenvoedingsmiddelenconcern ter wereld. De onderneming uit Zwitserland is opgericht in 1866. In 2014 bedroeg de omzet ongeveer €91,6 miljard met een nettowinst van €14,4 miljard. Er werken ongeveer 340.000 medewerkers bij Nestlé.

Nestlé houdt zich bezig met bronwater, ijs, chocolade, pasta, melk, (oplos)koffie, yoghurt etc. Er zitten dus verschillende producten in het assortiment van het voedingsmiddelenconcern. Nestlé is een heel stabiel concern. Het concern heeft een stabiele bedrijfsvoering met een gedegen management. Dit komt de winst zeker ten goede.

Het kopen van Nestlé aandelen kan interessant zijn. Wij van Aandelenkopen.nl zijn er om dat makkelijker te maken voor u. Handelen in de Nestlé aandelen kan simpelweg door een persoonlijke account aan te maken bij de CFD-broker Plus500. Hier kunt u al beleggen in Nestlé voor een bedrag van 100 euro. Plus500 maakt gebruik van een hefboom, waardoor een inleg van 100 euro goed is voor een waarde van 1.000 euro. Wilt u gaan starten met beleggen? Lees u van tevoren goed in. Doe de technische en fundamentele analyse voor Nestlé, om verrassingen te voorkomen.

Nestlé CFD’s kopen en verkopen? Begin hier direct! *CFD service. 76,4% verliest geld

   

Over Nestlé

Nestlé ’s hoofdkantoor staat in Zwitserland, in Vevey. Nestlé deed verschillende overnames, fusies en joint ventures. Het concern heeft inmiddels meer dan 2.000 merken en het bedrijf is actief in ruim 190 landen verspreid over de hele wereld. Enkele bekende merken van Nestlé zijn: Maggi, Original Wagner, Garden Gourmet, Nescafé, Nespresso, Purina, KitKat, Bros en Lion.

Nestlé maakt sinds het ontstaan al producten die de levenskwaliteit helpen verbeteren en een bijdrage leveren aan een gezondere toekomst. Niet alleen richt Nestlé haar marketingactiviteiten in Nederland op de consumentenmarkt, maar ook op de professionele markt. Dit van klein tot grootverbruik. Het grootste deel van de omzet komt uit de verkoop aan consumenten in het binnenland.

De geschiedenis van Nestlé gaat al 152 jaar terug. De Anglo-Zwitserse Condens Milk Company werd opgericht. Het brein achter Nestlé, Henri Nestlé, ontwikkelde een jaar later doorbraak voor babyvoeding. In 1905 fuseerde het bedrijf met Anglo-Swiss om ze de Nestlé groep te vormen. De daaropvolgende jaren maakte Nestlé flinke stappen en deed het o.a. verschillende overnames. Nestlé is vandaag de dag het grootste bedrijf ter wereld in de voedingsmiddelenindustrie.

 

Overeenkomst met Starbucks

Dit jaar sloot Nestlé een overeenkomst met Starbucks. Vanaf dat moment verkoopt Nestlé wereldwijd de verpakte producten van Starbucks buiten de filialen van de koffieketen. Nestlé betaalde voor dat recht een eenmalig bedrag van ruim 7 miljard dollar. Elk jaar worden er royalty’s over de verkopen betaald.

 

Nestlé aandelen

De eerste halfjaarresultaten van Nestlé zijn bekend en zien er opvallend goed uit. Er was een autonome groei van 2,8%. De totale omzet steeg met ruim 2% tot bijna 44 miljard Zwitserse Frank. De winst per aandeel steeg met ruim 21% tot 1,92 CHF op een gerapporteerde basis. De onderliggende winst per aandeel steeg met ruim 9% in constante valuta en met ruim 10% tot 1,86 CHF op een gerapporteerde basis. Ook de vrije kasstroom steeg met ruim 50% van 1,9 miljard CHF naar 2,9 miljard CHF.

Analisten geven een koopadvies voor deze aandelen. De reden hiervoor is dat de voedingsmiddelenmarkt een stabiele markt is die groei kan gaan vertonen de komende maanden/jaren. Er geldt een koersdoel van ongeveer €75 per aandeel. Er zit dus nog potentie in dit aandeel. Blijf ondanks het koopadvies van analisten wel altijd uw eigen mening vormen!

Overigens is het interessant om te weten dat Nestlé een erg goede en trouwe dividendbetaler is. Het dividend wordt al jarenlang uitbetaald en ook met regelmaat vergroot. Over 2014 bedroeg het dividendrendement 3,02%. Bekijk ook de onderstaande video om meer te weten te komen over beleggen en Nestlé.

 

Verwachtingen Nestlé

Mark Schneider (CEO van Nestlé) heeft aangegeven erg positief te zijn over het eerste halfjaar. Met name de VS en China lieten een betekenisvolle verbetering zien. De margeontwikkeling is volledig in lijn met de 2020 doelstelling. Er wordt waarde gecreëerd door op een evenwichtige manier groei en winstgevendheid na te streven. De inspanningen op het gebied van productinnovatie zijn versneld. Dit om de toekomstige groei extra te stimuleren. Ook is het Zwitserse bedrijf begonnen met aanzienlijke kostenbesparingsinspanningen.

Voor de tweede helft van dit jaar verwacht Nestlé een verdere verbetering van de autonome omzetgroei. Er wordt verwacht dat de margeverbetering zal versnellen met de verdere voordelen van de efficiëntieprogramma’s en de gunstigere prijzen van de grondstoffen

 

Hoe kunt u Nestlé aandelen kopen?

Nestlé is vandaag de dag een toonaangevend levensmiddelenconcern. Het eerste halfjaar zag er goed uit voor het Zwitserse bedrijf. Beleggen in Nestlé kan daarom een interessante beslissing zijn. Door het bekijken van de fundamentele- en technische analyse kunt u uzelf goed op de hoogte brengen van de ontwikkelingen van het bedrijf en merk Nestlé. Door direct een persoonlijke account aan te maken bij de CFD-broker Plus500 kunt u direct meedoen met handelen in Nestlé aandelen.

Plus500 staat bekend als een klantvriendelijke en betrouwbare online broker. Niet alleen kunt u beleggen in aandelen, maar ook in obligaties of bijvoorbeeld in grondstoffen. Wilt u liever eerst oefenen? Dat kan met een demo account. U krijgt dan de beschikking over 20.000 fictieve euro’s. Zo kunt u dus eerst oefenen met handelen in Nestlé. Ideaal wanneer u eerst eens wilt experimenteren met beleggen, voordat u met echt geld gaat handelen.

Allicht vraagt u zich af met hoeveel echt geld u dan kunt starten. Dat kan al met een bedrag vanaf 100 euro. Plus500 werkt met een hefboom van 10. Zo heeft een inleg van 100 euro een waarde van maar liefst 1.000 euro. Een verkeerde of te gehaaste beslissing kan er natuurlijk ook toe leiden dat u een hoger bedrag sneller kwijtraakt. Lees u dus altijd goed in met informatie over het bedrijf en in dit geval dus het Zwitserse Nestlé. Bekijk ook zeker wat de concurrentie doet. Veel succes! En mochten er nog vragen zijn, helpen wij u graag. *CFD service. 76,4% verliest geld

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Google

Buitenlandse aandelen

Direct CFD’s kopen of verkopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo account en ontvang €40.000!  

CFD's zijn complexe producten met een hoog risico om geld te verliezen vanwege de hefboom. Tussen 74-89% van de particuliere beleggers verliest geld met het handelen in CFD's. Bedenk daarom of je het hoge risico om geld te verliezen kunt dragen.