Google
Google

Nestlé aandelen

Wilt u Nestlé aandelen kopen?

Nestlé SA is het grootste Nestlé aandelenvoedingsmiddelenconcern ter wereld. De onderneming uit Zwitserland is opgericht in 1866. In 2014 bedroeg de omzet ongeveer €91,6 miljard met een nettowinst van €14,4 miljard. Er werken ongeveer 340.000 medewerkers bij Nestlé.

Nestlé houdt zich bezig met bronwater, ijs, chocolade, pasta, melk, (oplos)koffie, yoghurt etc. Er zitten dus verschillende producten in het assortiment van het voedingsmiddelenconcern. Nestlé is een heel stabiel concern. Het concern heeft een stabiele bedrijfsvoering met een gedegen management. Dit komt de winst zeker ten goede.

 

Over Nestlé

Nestlé SA is het grootste voedingsmiddelenconcern ter wereld en beschikt over bekende merken zoals KitKat, Smarties, Lion, Rolo, Maggi, Nespresso. Door de diversiteit aan merken is Nestlé in staat om goede resultaten neer te zetten. Als er naar de jaarcijfers van 2014 wordt gekeken, kunnen de volgende punten worden geconstateerd. Het balanstotaal bedroeg €133,5 miljard en het eigen vermogen dat hierbij hoort bedroeg €70,1 miljard. De omzet en nettowinst bedroegen in 2014 respectievelijk €91,6 miljard en €14,4 miljard. Daarnaast zijn er de volgende kerncijfers per aandeel vast te stellen:

 

Nestlé aandelen

Analisten geven een koopadvies voor deze aandelen. De reden hiervoor is dat de voedingsmiddelenmarkt een stabiele markt is die groei kan gaan vertonen de komende maanden/jaren. Er geldt een koersdoel van ongeveer €75 per aandeel. Er zit dus nog potentie in dit aandeel. Blijf ondanks het koopadvies van analisten wel altijd uw eigen mening vormen!

Overigens is het interessant om te weten dat Nestlé een erg goede en trouwe dividendbetaler is. Het dividend wordt al jarenlang uitbetaald en ook met regelmaat vergroot. Over 2014 bedroeg het dividendrendement 3,02%. Bekijk ook de onderstaande video om meer te weten te komen over beleggen en Nestlé.

Hoe kunt u Nestlé aandelen kopen?

Het is bij de CFD broker Plus500 mogelijk om te handelen in de aandelen. De broker biedt de belegger ontzettend veel mogelijkheden. Handel bijvoorbeeld een levenslange demo-account. Als u met echt geld wilt beleggen kan dit al vanaf €100,-! Het is hieronder direct mogelijk om te beleggen in Nestlé aandelen! *CFD service. 80,6% verliest geld

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Buitenlandse aandelen

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo account en ontvang €40.000!  

CFD's zijn complexe producten met een hoog risico om geld te verliezen vanwege de hefboom. Tussen 74-89% van de particuliere beleggers verliest geld met het handelen in CFD's. Bedenk daarom of je het hoge risico om geld te verliezen kunt dragen.