Google
Google

LinkedIn aandelen

Wilt u LinkedIn aandelen kopen?

LinkedIn is een uniek social media bedrijf op de beurLinkedIn aandelens. Waar er rond Facebook en Twitter al snel veel commotie ontstond is dit bij LinkedIn tot op dit moment veel minder het geval geweest. Dat lijkt onder andere te maken te hebben met het feit dat het bedrijf achter het zakelijke netwerk een degelijk verdienmodel heeft en de groei er voorlopig nog niet uit lijkt.

Ondernemers maken graag gebruik van LinkedIn en het is voor verschillende bedrijven zelfs de meest belangrijke bron voor werving geworden. Gebruikers voegen zelf waarde aan de website toe door hun profiel bij te houden, terwijl de geïnteresseerden betalen om zoveel mogelijk informatie tot zich te nemen.

 

Over LinkedIn

LinkedIn heeft in 2013 een meer dan uitstekende stijging door weten te maken en heeft er daarmee voor gezorgd dat het tot de interessante aandelen behoort. Het bedrijf wist een koerswinst van 45% te realiseren. Meer opvallend nog is dat het bedrijf dit deel zonder een correctie van 4% of meer, iets dat we bij andere stijgingen vaak terugzien. Het aandeel steeg van $120 naar $165 en zorgt daarmee voor een bijzonder rendement van de beleggers. De stijging sinds november van dit jaar is nog groter dan die van het complete voorgaande jaar en voorspelt daarmee veel goeds voor de toekomst.

Over de langere termijn slaagt LinkedIn erin om gestaag door te groeien. Dit komt de kwaliteit van het aandeel ten goede, net als de stabiliteit hiervan. De koers van het aandeel laat weinig echte pieken zien, maar heeft aan de andere kant ook maar nauwelijks te maken met terugvallen. LinkedIn weet tot nu toe jaar na jaar goede cijfers te presenteren en slaagt er daarnaast in steeds meer professionals aan zich te binden. Het zou wat dat betreft wel eens het best presenterende sociale netwerk kunnen worden, ondanks dat Facebook en Twitter in de media gemiddeld meer aandacht krijgen.

 

LinkedIn aandelen

De analisten zijn het er over eens dat LinkedIn het pad van eerdere technologiereuzen volgt en deze daarmee na kan gaan jagen. De koers volgt het 50-daags gemiddelde nauw en heeft te maken gehad met een relatief zwakke koers rond de $180 dollar. Een stijging boven de $220 zal er vervolgens na een terugval naar rond de $200 voor zorgen dat een nieuwe stijging mogelijk is. Wat dat betreft vormt LinkedIn een interessant aandeel, dat op termijn een bijzonder rendement op kan gaan leveren.

 

Hoe kunt u LinkedIn aandelen kopen?

Het is bij de CFD broker Plus500 mogelijk om te handelen in de aandelen. De broker biedt de belegger ontzettend veel mogelijkheden. Handel bijvoorbeeld met een levenslange demo-account. Als u met echt geld wilt beleggen kan dit al vanaf €100,-! Het is hieronder direct mogelijk om te beleggen in LinkedIn aandelen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Buitenlandse aandelen

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google