Google
Google

Dropbox

Doe nu ook mee met de beursgang van Dropbox!

Dropbox aandelen

Dropbox Inc. werd in 2007 opgericht door Drew Houston en Arash Ferdowsi. Ze vonden het erg irritant om elke keer bestanden via de e-mail naar zichzelf te sturen, zodat ze deze bestanden op andere computers of platforms konden inzien. Dropbox biedt  dan ook een clouddienst aan waarbij u op een eenvoudige manier bestanden zoals foto’s, video’s en documenten online kunt zetten en deze op andere platforms kunt openen.

Dropbox wordt wereldwijd door meer dan 300 miljoen mensen gebruikt en ook in Nederland is de clouddienst een bekend fenomeen. De eerste versie van Dropbox werd uitgebracht in september 2008. Sinds 2008 hebben er meerdere updates plaatsgevonden die de stabiliteit en veiligheid van dit programma moeten waarborgen.

Analisten en experts uit deze markt zijn erg enthousiast over Dropbox en de mogelijkheden die het biedt. Dropbox zit in een markt die de komende jaren sterk zal gaan groeien en als belegger kunt u hier dan ook optimaal van profiteren! Een concurrent van Dropbox is “Box” en deze onderneming ging pas geleden naar de beurs. De aandelen van Box hebben al goede rendementen weten te behalen. Bij Dropbox kan hetzelfde gaan gebeuren.

Koop hier uw Dropbox aandelen!

 

Over Dropbox

Dropbox is een gratis programma waarmee gemakkelijk foto’s, video’s en documenten gedeeld kunnen worden tussen computers. Het is heel makkelijk om een Dropbox account aan te maken en vervolgens kunt u verschillende mappen aanmaken en daar kunt u dan uw bestanden in plaatsen. Het voordeel van Dropbox is dat de bestanden worden gesynchroniseerd tussen al uw platforms. Het maakt dus niet uit of u op een desktop, laptop, tablet of telefoon zit, de Dropbox app is dan ook zeker aan aanrader voor mobiele weergaven. Bekijk ook de onderstaande video over het programma.

 

De beursgang van Dropbox

Als Dropbox naar de beurs gaat, kan het profiteren van een toename van kapitaal en het verkrijgen van belangstelling en aanzien onder het grote publiek. De huidige aandeelhouders zouden bij een beursgang hun beleggingen ook kunnen liquideren. Al met al zat redenen voor een Dropbox beursgang.

Er wordt al meerdere jaren gespeculeerd over de mogelijke beursgang van Dropbox. In juli 2015 zei de Chief Operating Officer (COO) van Dropbox dat een beursgang nog niet aan de orde was. In augustus 2016 meldde persbureau Bloomberg dat Dropbox toch meerdere gesprekken heeft gevoerd die over een eventuele beursgang gaan. Het ging om verkennende gesprekken en het is dus nog koffiedik kijken of een beursgang daadwerkelijk op korte termijn gaat plaatsvinden. Insiders denken hoe dan ook dat het goed mogelijk is dat de beursgang in 2017 gaat plaatsvinden. We houden u uiteraard op de hoogte.

 

Wilt u Dropbox aandelen kopen?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van Dropbox aandelen? Het is niet moeilijk om aan deze aandelen te komen. Zodra de beursgang plaatsvindt, zult u in staat zijn om deze aandelen aan te schaffen bij Plus500. Zodra we meer weten zult u dat op deze pagina kunnen lezen en op deze manier kunt u optimaal inspelen op deze beursgang.

Koop hier uw Dropbox aandelen!

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Buitenlandse aandelen

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google