Bank of China aandelen

Wilt u Bank of China aandelen kopen of verkopen?

Bank of China aandelenDe Bank of China Limited (BOC) is één van de belangrijkste staatsbanken in China. De bank is opgericht in 1912 en het hoofdkantoor bevindt zich in Beijing. Er werken ongeveer 288.000 medewerkers bij de bank. Met een omzet van ongeveer 413 Renminbi (Chinese Yen) en een winst van 124 Renminbi (Chinese Yen) in het jaar 2018, zorgt de Bank of China voor stabiele groei en goede resultaten. Wilt u meer weten over Bank of China? Bekijk dan de onderstaande video!

 

Chinese aandelen

Als u in China wilt investeren, is het zeker verstandig om te kijken naar de Bank of China. Deze bank gaat ook in de toekomst nog goed meeprofiteren van de groei van de Chinese economie. Als u wilt kijken naar mogelijkheden op het gebied van de opkomende landen, kan het dus een interessante mogelijkheid zijn om in deze aandelen te investeren. De economie van China zal de komende jaren naar alle waarschijnlijkheid de economie van de VS gaan inhalen! Analisten geven om deze reden een koopadvies voor deze aandelen. Bank of China aandelen kopen is vooral een lange termijn investering. Er bestaat namelijk de mogelijkheid dat de resultaten over bijvoorbeeld een jaar kunnen gaan tegenvallen. Hier moet u dus rekening mee houden.

Bank of China kopen/verkopen? Begin hier! *CFD service. 76,4% verliest geld

 

Hoe kunt u Bank of China aandelen kopen of verkopen?

Het is bij de CFD broker Plus500 mogelijk om te handelen in Bank of China aandelen. Bank of China aandelen kopen kan erg eenvoudig bij de broker. De koers van Bank of China aandelen kan 24/7 worden bekeken en wanneer u de juiste analyses maakt, is het mogelijk om mooie rendementen te realiseren. Het is bij de broker ook mogelijk om te handelen met een levenslange demo-account. Als u met echt geld wilt beleggen kan dit al vanaf €100,-! Het is hieronder direct mogelijk om te beleggen in Bank of China aandelen!

 

Geef een reactie

Buitenlandse aandelen

Direct CFD’s kopen of verkopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo account en ontvang €40.000!  

CFD's zijn complexe producten met een hoog risico om geld te verliezen vanwege de hefboom. Tussen 74-89% van de particuliere beleggers verliest geld met het handelen in CFD's. Bedenk daarom of je het hoge risico om geld te verliezen kunt dragen.