Google
Google

Bank of China aandelen

Wilt u Bank of China aandelen kopen?

Bank of China aandelenDe Bank of China Limited (BOC) is één van de belangrijkste staatsbanken in China. De bank is opgericht in 1912 en het hoofdkantoor bevindt zich in Beijing. Er werken ongeveer 288.000 medewerkers bij de bank. Met een omzet van ongeveer 413 Renminbi (Chinese Yen) en een winst van 124 Renminbi (Chinese Yen) in het jaar 2018, zorgt de Bank of China voor stabiele groei en goede resultaten. Wilt u meer weten over Bank of China? Bekijk dan de onderstaande video!

 

Chinese aandelen

Als u in China wilt investeren, is het zeker verstandig om te kijken naar de Bank of China. Deze bank gaat ook in de toekomst nog goed meeprofiteren van de groei van de Chinese economie. Als u wilt kijken naar mogelijkheden op het gebied van de opkomende landen, kan het dus een interessante mogelijkheid zijn om in deze aandelen te investeren. De economie van China zal de komende jaren naar alle waarschijnlijkheid de economie van de VS gaan inhalen! Analisten geven om deze reden een koopadvies voor deze aandelen. Bank of China aandelen kopen is vooral een lange termijn investering. Er bestaat namelijk de mogelijkheid dat de resultaten over bijvoorbeeld een jaar kunnen gaan tegenvallen. Hier moet u dus rekening mee houden.

Bank of China kopen? Begin hier!

 

Hoe kunt u Bank of China aandelen kopen?

Het is bij de CFD broker Plus500 mogelijk om te handelen in Bank of China aandelen. Bank of China aandelen kopen kan erg eenvoudig bij de broker. De koers van Bank of China aandelen kan 24/7 worden bekeken en wanneer u de juiste analyses maakt, is het mogelijk om mooie rendementen te realiseren. Het is bij de broker ook mogelijk om te handelen met een levenslange demo-account. Als u met echt geld wilt beleggen kan dit al vanaf €100,-! Het is hieronder direct mogelijk om te beleggen in Bank of China aandelen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Buitenlandse aandelen

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google