Google
Google

Aston Martin

Aston Martin aandelen kopen?

Aston Martin aandelen

Aston Martin is één van de meest luxe autobouwers ter wereld. Jaarlijks worden er ongeveer 4.000 luxueuze sportwagens verkocht en deze Britse bouwer van luxeauto’s kan eigenlijk goed worden vergeleken met sportwagenmerk Ferrari.

Het leuke is dat Ferrari pas geleden zijn beursnotering heeft gehad. De beursgang van Ferrari was een groot succes en Aston Martin wil nou de mogelijkheden gaan bekijken om ook naar de beurs te gaan. Interesse om Aston Martin aandelen te kopen? Groot gelijk! Maak een account aan bij broker Degiro en begin binnen 5 minuten met het beleggen in Aston Martin aandelen!

Aston Martin aandelen kopen? Begin hier!

 

Over Aston Martin

Aston Martin Lagonda Limited is een Engels automerk dat is opgericht in 1913 door Lionel Martin. In 1914 begonnen ze met de bouw van verschillende auto’s. De eerste auto was een 1400 cc-racer die op een Isotta Fraschini chassis werd bevestigd.

Na de productie van de eerste auto’s ging het al snel mis. De Eerste Wereldoorlog zorgde ervoor dat de productie stil kwam te liggen. Uiteindelijk ging Aston Martin in 1924 failliet. Lionel Martin vertrok en een aantal rijke investeerders hebben toen de boel moeten redden. In 1927 werd de 10HP op de markt gebracht. De 10HP was een nieuw succes, maar deze keer vonden er liquiditeitsproblemen plaats. Aston Martin kwakkelde door en werd uiteindelijk 2x overgenomen.

Het ging Aston Martin pas eigenlijk echt voor de wind toen de wereldberoemde DB5 werd uitgebracht en in de verschillende James Bond films Goldfinger en Thunderball werd getoond. Het merk Aston Martin heeft uiteindelijk veel bekendheid te danken aan de verschillende James Bond films.

Aston Martin heeft meerdere modellen uitgebracht die zeer goed werden ontvangen. Eén van de recentste modellen is de Aston Martin V12 Vantage. Dit model is in maart 2009 uitgebracht op de Autosalon van Geneve. De V12-motor is in staat om 517 pk vermogen te leveren. Met een topsnelheid van 305 km/u en een basisprijs van €249.000,- heeft u zeker een interessante auto onder uw kont.

 

Aston Martin beursgang

Op 19 mei 2017 werd bekend dat Aston Martin zeer waarschijnlijk in 2018 naar de beurs zal gaan. Het is eigenlijk niet heel onlogisch dat deze stap wordt gezet. Vrijwel alle grote automerken zijn beursgenoteerd en een beursnotering brengt verschillende voordelen met zich mee. Het is bijvoorbeeld mogelijk om op deze manier veel meer kapitaal op te halen. Het verbeteren van de balans is vaak niet de enige reden dat voor een beursnotering wordt gekozen. De zittende aandeelhouders kunnen op deze manier ook een flink deel van hun initiële investeringen liquideren.

Er is op dit moment nog veel onduidelijk over de precieze datum en de precieze prijs van de Aston Martin beursgang. We zullen u uiteraard zo goed mogelijk op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Feit is wel dat dit net zoals de Ferrari beursgang een waar spektakel zal gaan worden!

 

Hoe Aston Martin aandelen kopen?

Interesse om Aston Martin aandelen te kopen? Groot gelijk! Deze aandelen kunnen in de toekomst zeker de moeite waard zijn om aan te schaffen. Interesse om mee te doen met deze beursgang? Broker Degiro maakt het mogelijk om in Aston Martin te handelen. Een account aanmaken is snel gebeurd en voordat je het weet is het mogelijk om in deze interessante aandelen te beleggen. Maak dus ook een account aan en begin direct met het beleggen in deze aandelen!

Koop ook Aston Martin aandelen!
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Buitenlandse aandelen

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google