Google
Google

Internationale aandelen

Wilt u internationale aandelen kopen?

Internationale aandelen kopen? Heel verstandig! Nederland heeft een bevolking van meer dan 17,1 miljoen mensen, terwijl er wereldwijd ruim 7,5 miljard mensen op onze planeet rondlopen. Dit betekent dat maar 0,23% van de wereldbevolking uit Nederlanders bestaat. De wereld is dus veel groter dan Nederland alleen.

Het is als belegger verstandig om verder te kijken dan de AEX en u doet er goed aan om internationale aandelen ook in uw portefeuille op te nemen. Zo zorgt u ervoor dat er ook wat meer spreiding in uw portefeuille ontstaat.

Aandelen zoals Apple, FacebookSamsung, Starbucks, Tesla Motors of Volkswagen zijn voorbeelden van bekende buitenlandse aandelen. Analyseer het koersverloop van deze aandelen, bekijk de financiële posities van deze bedrijven en ontdek de winsten die u als aandeelhouder bij deze bedrijven kunt pakken!

 

Ga nu beleggen in buitenlandse aandelen!

 

Over internationale aandelen

Deze categorie richt zich op buitenlandse aandelen. Wij vinden het belangrijk om veel aandacht te besteden aan deze aandelen, omdat de kansen hiervan door veel beleggers niet worden erkend. Veel beleggers vinden ING, Philips en Shell veiligere aandelen, omdat ze deze beter kunnen begrijpen. Dit is onterecht. Als u zich in het verdienmodel van andere internationale aandelen gaat verdiepen zult u merken dat hier ook talloze kansen voor het oprapen liggen. Buitenlandse aandelen zijn onder andere genoteerd op:

De bovengenoemde beursindexen behoren tot de belangrijkste ter wereld. Deze zetten in de meeste gevallen de trend en beïnvloeden elkaar enorm. Wanneer de Dow Jones daalt, is de kans erg groot dat dit ook voor de S&P 500 en de Nasdaq gebeurd. Overigens vallen de beurzen in de VS onder de NYSE. De beurs en de manier waarop deze zich ontwikkelt is gebaseerd op vertrouwen. Wanneer er een gebrek aan vertrouwen bestaat, zal dit grote effecten hebben op de internationale koersontwikkelingen van aandelen. Als belegger is het daarom ook verstandig om goed te kijken naar de manier waarop de internationale beleggingswereld in elkaar zit.

 

Aankomende beursgangen

In deze categorie bevinden zich ook artikelen over aankomende buitenlandse beursgangen. Deze worden als zeer interessant beoordeeld door de lezers van aandelenkopen.nl. Denk bij aankomende beursgangen bijvoorbeeld aan Dropbox, Ferrari en Spotify. Dit zijn allemaal internationaal bekende bedrijven die interessant kunnen zijn voor beleggers. Bij een beursgang bestaat er altijd een grote volatiliteit. Dit zorgt ervoor dat u als belegger “snelle” winsten kunt realiseren, mits u uiteraard de juiste beslissing maakt.

 

Hoe kunt u internationale aandelen kopen?

Hoe meer keuze, hoe beter en om deze reden kunt u het beste uw buitenlandse aandelen bij Plus500 kopen. De broker biedt een CFD service aan en hiermee kunt u dus in de onderliggende waardes van aandelen beleggen. Er kunnen bij de broker aandelen worden gekocht uit de volgende landen: VS, VK, Duitsland, Australië, Hongkong, Frankrijk, Italië, Finland, België, Denemarken, Zweden, Zwitserland, Spanje, Oostenrijk, Noorwegen en Griekenland. Er is dus keuze uit 18 verschillende landen. Elk land heeft verschillende kansen en bedreigingen die invloed kunnen hebben op de aandelen die uit dat betreffende land komen.

Bij de broker Plus500 is het mogelijk om gebruik te maken van grafieken en indicatoren. Dit helpt u enorm bij het nemen van de juiste beslissingen. Het is verder ook mogelijk om gebruik te maken van een levenslange demo-account! Begin dus meteen met het beleggen in buitenlandse indexen of buitenlands individuele aandelen. Aandelen hebben een goede toekomst en zorgen er jaar na jaar voor dat er rendementen kunnen worden behaald!

 

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo *Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Google