Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Brunel International aandelen

Brunel International NV, beter bekend als Brunel International, is gevestigd in Nederland aan John M. Keynesplein 33, 1066 EP, te Amsterdam. De CEO van het bedrijf is J. Andringa.

 

Het Brunel International NV-aandeel had op 23-09-2021 een openingskoers van €10,46, de hoogste koers was €10,56 en de laagste koers was €10,38. De slotkoers was €10,46 en is daarmee met 0,77% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Brunel International cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Brunel International-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Brunel International kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Brunel International-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Brunel International? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Brunel International-koers, de verwachtingen en toekomst van Brunel International en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Brunel International -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Brunel International-aandelen. Als je het Brunel International-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Brunel International Koers - Wat is de waarde van aandelen Brunel International?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers Brunel International was. Het aandeel Brunel International is te vinden op de AEX (Euronext Amsterdam), de afkorting op de beurs is BRNL.

Beurskoers Brunel International | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Brunel International verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Brunel verwachtingen – De toekomst van Brunel

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Brunel verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Brunel

Brunel aandelen

Brunel International NV is een Nederlandse zakelijke dienstverlener met een specialisatie in projectmanagement, detachering en consultancy. De focus ligt op engineering, ICT, finance, Healthcare, marketing en communicatie en olie- en de gastindustrie. De onderneming is opgericht in 1975 en wordt al sinds 29 september 2000 geleid door Jan Arie van Barneveld. De omzet bedroeg €1,2 miljard in 2015, met een bijbehorende winst van €37 miljoen.

Brunel International aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Brunel International-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Brunel International-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie