Brunel aandelen

Brunel International NV is een Nederlandse zakelijke dienstverlener met een specialisatie in projectmanagement, detachering en consultancy. De focus ligt op engineering, ICT, finance, Healthcare, marketing en communicatie en olie- en de gastindustrie. De onderneming is opgericht in 1975 en wordt al sinds 29 september 2000 geleid door Jan Arie van Barneveld. De omzet bedroeg €1,2 miljard in 2015, met een bijbehorende winst van €37 miljoen.

Brunel aandelen

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Brunel verwachtingen – De toekomst van Brunel

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Brunel verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

 

Cijfer van Brunel

De cijfers van Brunel in 2015 zien er als volgt uit: Omzet €1,2 miljard, nettowinst €37 miljoen, balanstotaal €479 miljoen en eigen vermogen €348 miljoen.  Het valt op dat de winst op een laag niveau ligt ten opzichte van de jaarlijkse omzet. Daarnaast zijn ook de volgende kerncijfers vastgesteld:

  • Eigen vermogen per aandeel: €6,95
  • Koers-/winstverhouding: 22,63
  • Winst per aandeel: €0,74

Brunel aandelen

De aandelen van Brunel hebben de afgelopen jaren een volatiel verloop vertoond. Als er naar de cijfers wordt gekeken, kan er worden gesteld dat de winst per aandeel van €1,- op een redelijk laag niveau ligt. Het is van groot belang dat Brunel de winstmarge naar een hoger niveau gaat tillen. Brunel heeft zich echter wel op een goede wijze gepositioneerd ten opzichte van concurrenten. Het koersverloop van Brunel is lastig te voorspelen. Zorg ervoor dat u op een goede manier gebruik maakt van de technische analyse en de fundamentele analyse.

Brunel aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Brunel? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Brunel koers, de verwachtingen en toekomst van Brunel en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen innBrunel aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Brunel aandelen. Als je Brunel aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Brunel – Wat is de waarde van aandelen Brunel?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Brunel kost. Het aandeel Brunel is te vinden op de AMS, de afkorting op de beurs is BRNL.

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Brunel aandeel te kopen.

Brunel kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Brunel aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Brunel en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Brunel. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Brunel kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Brunel aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.