DEGIRO

Op ook een account bij DEGIRO!

degiroDEGIRO is een vrij nieuwe, erg snel groeiende Nederlandse broker. DEGIRO staat vooral bekend om de lage transactiekosten en heeft sinds de oprichting in 2008 veel marktaandeel veroverd. Interesse in DEGIRO? Een account aanmaken is zo gebeurd en stelt u in staat om flink te profiteren van de lage tarieven en de gebruiksvriendelijke software.

 

Waarom DEGIRO?

DEGIRO is verkozen tot beste online broker van Nederland. Uit het Groot Beleggersonderzoek 2016 blijkt dat DEGIRO het beste scoort op het gebied van kosten en handelsmogelijkheden. Directeur Gijn Nagel zei dat er in vorig jaar een verdrievoudiging in de omzet en het aantal geopende rekeningen plaatsvond. Met bijna 100.000 rekeningen is een groot deel van de Nederlandse beleggingsmarkt overtuigd van de mogelijkheden die DEGIRO  u te bieden heeft.

Wilt u graag veilig en vertrouwd beleggen? Dan bent u bij DEGIRO aan het juiste adres. Men gaat er op een heel zorgvuldige manier om met uw gegevens, om die op geen enkele mogelijke manier uit te kunnen laten lekken. Daarnaast voldoet zowel de technologie als de infrastructuur van DEGIRO aan de bancaire normen, waardoor u kunt rekenen op meer dan voldoende veiligheid. Tenslotte staat DEGIRO onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Deze instanties houden het handelen van financiële ondernemingen in de gaten, zodat u kunt rekenen op betrouwbare producten en systemen.

Aan de andere kant maakt DEGIRO u het graag zo gemakkelijk om te beginnen met beleggen. Het is niet nodig om er een afspraak te maken en te spreken over de mogelijkheden, u kunt er gewoon online klant worden. U kunt zich online aanmelding en gebruik maken van bijvoorbeeld iDeal om een storting te doen. Wilt u het geld liever overboeken vanaf uw eigen bank? Geen probleem, ook dat is mogelijk. Vervolgens kunt u het account bij DEGIRO gebruiken om al binnen 5 minuten een eerste transactie te doen en ervoor te zorgen dat u toe kunt werken naar een mooi rendement.

Vervolgens kunt u bij DEGIRO over heel de wereld beleggen, de grenzen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het unieke van het online programma van DEGIRO is dat men dit volledig zelf ontwikkeld heeft (in-house). Dit betekent onder andere dat u er kunt rekenen op een zeer grote betrouwbaarheid, in combinatie met innovatieve functies. Veel actieve en institutionele beleggers maken al jaren gebruik van de software van DEGIRO en zijn daar zeer over te spreken. Het is via de DEGIRO mogelijk om op beurzen over heel de wereld te beleggen, bijvoorbeeld in de aandelen en opties die er daar beschikbaar zijn.

 

Partners en providers van DeGiro

DEGIRO werkt samen met een aantal belangrijke partners en providers, die duidelijk aangeven dat u te maken heeft met een betrouwbare onderneming. Men werkt er samen met bijvoorbeeld KAS Bank en VDW Group, twee bedrijven die binnen de zakelijke wereld bekend staan om hun betrouwbaarheid. Daarnaast kunt u rekenen op een samenwerking met NYSE Euronext, het bedrijf achter de beurs in bijvoorbeeld Amsterdam. U kiest bij DEGIRO wat dat betreft voor een betrouwbare onderneming, die u kunt gebruiken om zelf te beleggen en te werken aan een mooi rendement dat u als belegger kunt maken.

 

Starten bij DEGIRO?

Starten bij DEGIRO is hier is hier direct mogelijk. Het kan erg winstgevend zijn om bij deze broker te beginnen met beleggen. Begin dus vandaag nog!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo account en ontvang €40.000!  

CFD's zijn complexe producten met een hoog risico om geld te verliezen vanwege de hefboom. Tussen 74-89% van de particuliere beleggers verliest geld met het handelen in CFD's. Bedenk daarom of je het hoge risico om geld te verliezen kunt dragen.