BinckBank

Wilt u bij BinckBank aandelen kopen?Binckbank aandelen

BinckBank, wie kent het nou niet. Het is een ontzettend belangrijke beleggersbank in Nederland. Met ongeveer 3 miljard euro aan belegd vermogen is de bank belangrijk gebleken in de aandelenmarkt.

Binckbank, ofwel Binck heeft zich in de markt gezet als een goedkope beleggersbank. Dit heeft ervoor gezorgd dat Binck goed kon groeien. BinckBank ontstond na een fusie in 2004 en is sindsdien dus flink uitgegroeid. Momenteel werken er  665 mensen bij de beleggersbank, waar ook Alex onderdeel van is.

Het is bij BinckBank mogelijk om te beleggen in aandelen. Dat is iets dat veel mensen dan ook doen. Er worden ongeveer 150.000 rekeningen beheerd. Vooral voor de langere termijn is een broker zoals BinckBank zeker aan te raden. Een account aanmaken is dus zeker een mogelijkheid bij de broker en is zeker geen verkeerde beslissing. Het is bij de broker zelf mogelijk om ook te beleggen in BinckBank aandelen. Bekijk ook vooral de onderstaande commercial van Binck.

Cijfers van BinckBank

De beleggersbank beschikt over een balanstotaal van €3,4 miljard. Het eigen vermogen bedraagt €436 miljoen. In 2015 behaalde Binck een omzet van bijna €170 miljoen, de nettowinst bedroeg €29,6 miljoen. De volgende kerncijfers kunnen ook worden vastgesteld:

  • Eigen vermogen per aandeel: €6,21
  • Koers-/winstverhouding: 18,85
  • Winst per aandeel: €0,42

De volatiliteit van BinckBank aandelen valt wel mee. Deze is niet al te hoog. Als u dus een wat veiliger aandeel wilt, kunt u zeker bij de BinckBank aandelen terecht. Analisten en professionals geven een koop/hold advies voor deze aandelen. Als belegger moet u echter zelf een onderneming op de juiste manier analyseren en hier moet u vervolgens ook zelf de juiste beslissingen bij gaan maken. Luisteren naar analisten en professionals kan u uiteindelijk ook duur komen te staan en trek daarom ook altijd uw eigen plan.

 

Hoe kunt u BinckBank aandelen kopen?

Het is bij de CFD broker Plus500 mogelijk om te handelen in de aandelen. De broker biedt de belegger ontzettend veel mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te handelen met een levenslange demo-account. Als u met echt geld wilt beleggen kan dit al vanaf €100,-! Het is hieronder direct mogelijk om te beleggen in BinckBank aandelen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Start bij de juiste brokers

Het aanmaken van een account bij Plus500 kan al in 5 minuten geregeld zijn. Wanneer u een account heeft aangemaakt krijgt u direct de beschikking over €20.000,- demogeld. bekijk de voorwaarden! Profiteer ook van een levenslange demo-account. Begin nu bij Plus500!

Plus500

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google