BinckBank

Wilt u bij BinckBank aandelen kopen of verkopen?Binckbank aandelen

BinckBank, wie kent het nou niet. Het is een ontzettend belangrijke beleggersbank in Nederland. Met ongeveer 3 miljard euro aan belegd vermogen is de bank belangrijk gebleken in de aandelenmarkt.

Binckbank, ofwel Binck heeft zich in de markt gezet als een goedkope beleggersbank. Dit heeft ervoor gezorgd dat Binck goed kon groeien. BinckBank ontstond na een fusie in 2004 en is sindsdien dus flink uitgegroeid. Momenteel werken er  665 mensen bij de beleggersbank, waar ook Alex onderdeel van is.

Het is bij BinckBank mogelijk om te beleggen in aandelen. Dat is iets dat veel mensen dan ook doen. Er worden ongeveer 150.000 rekeningen beheerd. Vooral voor de langere termijn is een broker zoals BinckBank zeker aan te raden. Een account aanmaken is dus zeker een mogelijkheid bij de broker en is zeker geen verkeerde beslissing. Het is bij de broker zelf mogelijk om ook te beleggen in BinckBank aandelen. Bekijk ook vooral de onderstaande commercial van Binck.

Cijfers van BinckBank

De beleggersbank beschikt over een balanstotaal van €3,4 miljard. Het eigen vermogen bedraagt €436 miljoen. In 2015 behaalde Binck een omzet van bijna €170 miljoen, de nettowinst bedroeg €29,6 miljoen. De volgende kerncijfers kunnen ook worden vastgesteld:

  • Eigen vermogen per aandeel: €6,21
  • Koers-/winstverhouding: 18,85
  • Winst per aandeel: €0,42

De volatiliteit van BinckBank aandelen valt wel mee. Deze is niet al te hoog. Als u dus een wat veiliger aandeel wilt, kunt u zeker bij de BinckBank aandelen terecht. Analisten en professionals geven een koop/hold advies voor deze aandelen. Als belegger moet u echter zelf een onderneming op de juiste manier analyseren en hier moet u vervolgens ook zelf de juiste beslissingen bij gaan maken. Luisteren naar analisten en professionals kan u uiteindelijk ook duur komen te staan en trek daarom ook altijd uw eigen plan.

 

Hoe kunt u BinckBank aandelen kopen of verkopen?

Het is bij de CFD broker Plus500 mogelijk om te handelen in de aandelen. De broker biedt de belegger ontzettend veel mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te handelen met een levenslange demo-account. Als u met echt geld wilt beleggen kan dit al vanaf €100,-! Het is hieronder direct mogelijk om te beleggen in BinckBank aandelen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo account en ontvang €40.000!  

CFD's zijn complexe producten met een hoog risico om geld te verliezen vanwege de hefboom. Tussen 74-89% van de particuliere beleggers verliest geld met het handelen in CFD's. Bedenk daarom of je het hoge risico om geld te verliezen kunt dragen.