Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Boskalis Westminster aandelen

Royal Boskalis Westminster N.V., beter bekend als Boskalis Westminster, is gevestigd in Nederland aan Rosmolenweg 20, 3356 LK, te Papendrecht.

 

Het Royal Boskalis Westminster N.V.-aandeel had op 08-11-2022 een openingskoers van €32,72, de hoogste koers was €32,90 en de laagste koers was €32,72. De slotkoers was €32,82 en is daarmee met 0,06% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Boskalis Westminster cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Boskalis Westminster-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Boskalis Westminster kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Boskalis Westminster aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Boskalis Westminster? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Boskalis Westminster-koers, de verwachtingen en toekomst van Boskalis Westminster en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Boskalis Westminster-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Boskalis Westminster-aandelen. Als je het Boskalis Westminster-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Boskalis Westminster Koers - Wat is de waarde van aandelen Boskalis Westminster

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Boskalis Westminster was. The stock Boskalis Westminster can be found of the abbreviation of the exchange is BOKA.

Beurskoers Boskalis Westminster | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Boskalis Westminster verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Boskalis verwachtingen – De toekomst van Boskalis

In de periode van 2020 tot 2027 wordt de groei in globaal haventransport geschat op een samengestelde jaarlijkse groei van 10%. Gezien Boskalis hier middenin zit, zal het uiteraard profijt halen uit deze ontwikkelingen. Boskalis haalt nog steeds voor een groot deel inkomsten uit onderhoud van havens en waterwegen.

Niet alleen haven transport groeit, maar ook algemeen vrachtvervoer en mobiliteit zal de komende jaren een transitie ondergaan. Boskalis is namelijk ook actief in deze ruimere transportsector onder Inland Infra, waarmee het diensten aanbiedt als het ontwerp, aanleg en het onderhoud van auto- en spoorwegen, rioleringen, bruggen, dammen, en tunnels.

Over Boskalis

Boskalis aandelenBoskalis is een toonaangevende wereldwijde baggeraanvoerder en aanbieder van maritieme diensten. Het bedrijf biedt een unieke combinatie van experts, schepen en services. En dat met het behoud van de hoogste veiligheid- en duurzaamheidsnormen.  Boskalis (Koninklijke Boskalis Westminster NV) is een toonaangevende wereldwijde baggeraanvoerder en aanbieder van maritieme diensten. Baggeren is vanaf oudsher de kernactiviteit van Boskalis geweest. Baggeren omvat simpel gezegd alle werkzaamheden die nodig zijn voor het weghalen van zand, slib en andere lagen van de waterbodem. Maar bijvoorbeeld ook landaanwinning en het opschonen van het oppervlaktewater.

Windenergie

Alternatieve energiebronnen zijn de laatste jaren ‘hot’ bij beleggers. Aandelen in zonne- en windenergie doen het bijzonder goed. Sommigen noemen het een hype, maar bedrijven die alternatieve energiebronnen produceren, zijn wel degelijk de toekomst.

Boskalis is ook betrokken bij deze groeimarkt. Tussen 2021 en 2023 zal Boskalis voor het eerst een offshore windpark bouwen in Taiwan, maar als deze opdracht succes boekt, kunnen ook andere projecten volgen. Boskalis kwam voor deze opdracht in aanmerking omwille van de gespecialiseerde fleet die het bezit.

Gezien windenergie een grote toekomst heeft, kan Boskalis met deze gespecialiseerde fleet een interessante nieuwe geldstroom aanboren wanneer het in de toekomst meerdere projecten in deze sector kan verwerven. Volgens de Global Wind Energy Council, zullen offshore windenergieprojecten doorheen het komende decennium maar liefst 900,000 mensen tewerkstellen.

Boskalis Westminster aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Boskalis Westminster-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Boskalis Westminster-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie