Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

BNP Paribas Small Companies Netherlands Fund 8 aandelen

 

 

Inhoudsopgave

BNP Paribas Small Companies Netherlands Fund 8 cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de BNP Paribas Small Companies Netherlands Fund 8-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

BNP Paribas Small Companies Netherlands Fund 8 kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het BNP Paribas Small Companies Netherlands Fund 8 aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in BNP Paribas Small Companies Netherlands Fund 8? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de BNP Paribas Small Companies Netherlands Fund 8-koers, de verwachtingen en toekomst van BNP Paribas Small Companies Netherlands Fund 8 en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in BNP Paribas Small Companies Netherlands Fund 8-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in BNP Paribas Small Companies Netherlands Fund 8-aandelen. Als je het BNP Paribas Small Companies Netherlands Fund 8-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

BNP Paribas Small Companies Netherlands Fund 8 Koers - Wat is de waarde van aandelen BNP Paribas Small Companies Netherlands Fund 8

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange BNP Paribas Small Companies Netherlands Fund 8 was. The stock BNP Paribas Small Companies Netherlands Fund 8 can be found of the abbreviation of the exchange is BSCNF.

Beurskoers BNP Paribas Small Companies Netherlands Fund 8 | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een BNP Paribas Small Companies Netherlands Fund 8 verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

BNP Paribas Small Companies Netherlands Fund 8 aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de BNP Paribas Small Companies Netherlands Fund 8-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste BNP Paribas Small Companies Netherlands Fund 8-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie