Bitcoin uitbetalen

Wie niet waagt, wie niet wint, luidt een bekend gezegde. En gelijk heeft de persoon ook die het gezegde heeft bedacht. Want je hebt een kans genomen op Bitcoin en je hebt winst kunnen boeken. Dit wil je natuurlijk omzetten en uitbetaald krijgen in euro’s. Het verhandelen van crypto’s vindt vaak plaats op cryptocurrency exchanges, waarbij je veel verschillende crypto platformen kunt onderscheiden.

Zij hebben hun eigen manier van dingen doen. Voor het uitbetalen van je Bitcoin winsten hebben deze verschillen, maar ook overeenkomsten. Welke zijn de belangrijke punten waarop je moet letten zodat de uitbetaling van je Bitcoin winst in euro’s feilloos plaatsvindt?

Bitcoin uitbetalen PayPal

PayPal is een wereldwijd bekende dienstverlener van betalingen, maar de betaalmethode van PayPal is heel zelden op een uitwisseling mogelijk. Eerder op crypto makelaarsplatforms of brokers wordt de betaalmethode van PayPal aangeboden. Internationale makelaars worden vaak gereguleerd door de belangrijkste internationale autoriteiten. Doordat PayPal zelf ook een gereguleerd bedrijf is, wordt deze door gereguleerde brokers ondersteund.

Welk voordelen heb je nog meer aan PayPal als betaalmethode op een betrouwbare broker? Het online in orde maken van de betaalinformatie, zoals Bitcoins verkopen uit wallet, kan voor onzekerheid en spanningen zorgen. Zowel de beveiliging van de broker als van de betaalmethode spelen hierbij een heel belangrijk rol. Daarom is het goed om te kiezen voor een gereguleerde, vertrouwde en gerespecteerde broker.

Waarom PayPal betrouwbaar en veilig is, ligt aan het feit dat PayPal met geavanceerde software en encryptie werkt om de rekeningen van gebruikers te beschermen. Paypal beschermt de klant door te werken met gecodeerde transacties. Als je het met een bankoverschrijving vergelijkt, is dit voordeliger. Zo heb je meer zekerheid en ben je minder gespannen om de betaalinformatie te verwerken. Echter, de kosten van PayPal kunnen wel hoger zijn.

Bitcoin naar rekening

Bitcoin terugstorten naar bankrekening? Dat is mogelijk met een betrouwbare broker. Als je bijvoorbeeld Bitcoin winst hebt geboekt op een bepaalde uitwisseling door Bitcoin te verhandelen, wil je dit in euro’s terug. Je wilt Bitcoin inwisselen voor geld, euro’s, en veilig naar jouw bankrekening laten overschrijven. Een gereguleerde, betrouwbare en bekende broker in Nederland zoals Bitvavo, levert jou een gesmeerde en veilige bankoverschrijving op.

Bitvavo is een broker die aan zijn klanten slechts 0,25% transactie kosten vraagt. De meeste andere Nederlandse brokers vragen 2%. Bitvavo bied je verder het voordeel gratis te kunnen registreren voor een account. Daarnaast betaal je over de eerste € 1000 geen transactie kosten. Bitvavo eist wel dat je je account verifieert door een identiteitsbewijs te overleggen, wat lastig kan zijn.

Echter, het is door de overheid verplicht gesteld voor alle Nederlandse brokers die crypto’s, waaronder ook Bitcoins, omwisselen in euro’s. Als je account geverifieerd is, kun je via het dashboard van Bitvavo, Bitcoin laten storten. Jouw Bitcoin bezit schrijf je over vanuit je wallet naar Bitvavo. Op Bitvavo, kun je de Bitcoins omwisselen naar euro’s. Deze euro’s kun je laten overschrijven met een van de acht ondersteunde betaalmethoden van Bitvavo. SEPA Instant blijkt hierbij ui ervaring het snelst te werken.

Bitcoin opnemen

Als je je Bitcoin stort op een account bij een betrouwbare broker zoals Bitvavo, kun je jouw Bitcoins omzetten in euro en uitbetalen. Hierbij verkoop je eigenlijk een bepaalde hoeveelheid aan Bitcoin om zo euro’s voor terug te krijgen. De euro’s schrijf je over op je bankrekening. Om dit te kunnen doen, moet je je bankrekeningnummer opgeven op je Bitvavo account of bij een andere broker. Het rekeningnummer moet ook geverifieerd worden.

Zorg ervoor dat zowel de naam van de bankrekening als de naam waarmee je de account hebt geverifieerd, identiek zijn. Je kunt je bankrekening op Bitvavo verifiëren met een iDEAL-betaling. Het moment de verificatie rond is, is het met Bitvavo verder gemakkelijk en simpel jouw Bitcoins op te nemen. En uit ervaring blijkt dat SEPA Instant het snelst werkt, vrijwel onmiddellijk.

Gebleken is dat de andere methoden ongeveer een werkdag nodig hebben. Belangrijk om te weten is dat op weekeinden en feestdagen er geen overschrijvingen worden gedaan.

PayPal is een gereguleerd bedrijf dat uiteindelijk alleen met andere gereguleerde bedrijven samenwerkt. Voor het overschrijven van je Bitcoin winst, is PayPal een veilige optie. Omdat PayPal met geavanceerde software werkt waarbij iedere transacties voorzien wordt van een unieke code. Voor deze beveiligde dienst brengt PayPal wel hogere kosten in rekening vergeleken met andere betaalmethoden.

Jouw Bitcoin winst kun je ook overschrijven naar een betrouwbare broker in Nederland, om deze op te nemen. Bitvavo is een goed voorbeeld van een betrouwbare Nederlandse broker. Deze ondersteunt trouwens acht betaalmethoden, inclusief iDEAL en SEPA Instant met lage transactiekosten. Snel, veilig en goedkoop jouw Bitcoin winst opnemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang nu tot wel 12% aan rente door het staken van cryptomunten. 

Dit kan bij onze favoriete aanbieders:

Nieuw in de wereld van Bitcoin en Ethereum? Leer er meer over en zet je eerste stappen op de Nederlandse exchange Bitvavo.