Lees hier alles over Willem Middelkoop!

Willem MiddelkoopWillem Middelkoop is een voormalig beurscommentator op RTL Z. De ondernemer, publicist en fotograaf heeft een uitgesproken mening over economie, de beurs en de tijd waar we nu in zitten. Willem Middelkoop heeft meerdere boeken geschreven, waaronder het boek ‘Als de dollar valt’, waarin hij waarschuwde voor een crash van de dollar en een crash van het wereldwijde financiële systeem.

Middelkoop is al jaren voorstander van het beleggen in goud en zilver. In 2008 richtte hij daarom ook Amsterdamgold.com op. Deze webshop groeide snel uit naar een omzet van €100 miljoen per jaar en werd in 2011 verkocht aan investeringsmaatschappij Value8. In 2008 richtte Middelkoop ook het Commodity Discovery Fonds op. Dit fonds investeert in Canadese beursgenoteerde mijnbouw- en exploratiebedrijven. De focus ligt hierbij op grondstofontdekkingen.

Wilt u goed of zilver kopen? Dat is hier direct mogelijk! *76.4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s.

 

Over Willem Middelkoop

Willem Middelkoop is in Genève, Zwitserland op 21 augustus 1962 geboren. Middelkoop volgde een opleiding aan de Hogere Technische School in Amsterdam en hij koos daar voor de opleiding confectie-industrie. Middelkoop begon als fotojournalist en wist zichzelf op te klimmen naar chef van de beeldredactie bij Het Parool.

Er ontstond bij Willem Middelkoop een interesse in vastgoed, economie en financiële markten. Hij begon onderzoek te doen naar de geheimen van het financiële systeem. Zijn visie werd steeds bekender onder het grote publiek en zijn boeken ‘Als de dollar valt’, ‘De permanente oliecrisis’, ‘Overleef de kredietcrisis’, ‘Goud en het geheim van geld’ en ‘The Big Reset’ hebben zijn naamsbekendheid verder versterkt.

Middelkoop is zeer pessimistisch over het financiële systeem, de dollar en de manier waarop onze moderne economie is vormgegeven. Middelkoop is wel positief over het beleggen in goud en zilver, olie en andere grondstoffen. Het is als belegger volgens hem zeker verstandig om in deze grondstoffen te beleggen, omdat ze een veilige haven zijn en altijd waarde zullen blijven behouden. Bekijk ook vooral de onderstaande video waarin Middelkoop een college geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *