Lees hier alles over Geert Schaaij!

Geert Schaaij fotoGeert Schaaij is een Nederlandse beleggingsadviseur/ beursgoeroe. Hij is vooral bekend van zijn gesprekken met Harry Mens van het programma Business Class. Dit programma wordt elke zondagochtend uitgezonden en trekt veel geïnteresseerden op het gebied van ondernemen en beleggen.

Geert Schaaij staat ook bekend om het Schaaij-effect. Wanneer hij positief of negatief over een aandeel praat komt het met enige regelmaat voor dat de koers van het aandeel dan ook daadwerkelijk die kant op gaat. Geert Schaaij is oprichter en directeur van Beursgenoten, een beleggingsadviesbureau dat beleggers op een goede manier tracht te helpen met het maken van de juiste beleggingsbeslissingen.

 

Over Geert Schaaij

Geert Schaaij is op 15 maart 1958 geboren. Sinds 1986 is Schaaij vermogensbeheerder en beleggingsadviseur. Via beleggingsadviesbureau Beursgenoten is Schaaij op een actieve manier bezig met het geven van beleggingsadvies en met het helpen van de beginnende, maar ook de gevorderde belegger.

In 2006 kwam Schaaij in opspraak doordat er door de AFM aangifte tegen hem werd gedaan nadat hij de beddenfabrikant Dico tipte als koopkandidaat. Na deze tip steeg de koers van Dico maar liefst 70%. Het Openbaar Ministerie beschuldigde Schaaij ervan dat hij deze aandelen eerder had opgekocht via een onderhandse emissie. Schaaij had echter wel vermeld dat hij deze aandelen aan zijn cliënten had aangeraden. Uiteindelijk is met een schikking van €20.000,- de zaak opgelost.

In 2007 werd Schaaij uitgeroepen tot beste beleggingsexpert van Nederland. Hij won toen de Gouden Stier. Dit is hem overigens in 2008 ook gelukt. In 2008 werd hij echter beste beursidool genoemd. Al met al is Geert Schaaij een bekende beursgoeroe die door op een uitgesproken manier veel rendement voor zijn cliënten weet te realiseren. Bekijk vooral de onderstaande video waarin ook de humor van Schaaij onder de loep wordt genomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *