Beleg net zoals Edward Johnson III!

Edward Johnson 3 fotoEdward Johnson III is een 85 jarige Amerikaanse zakenman en investeerder. Hij is bestuursvoorzitter van Fidelity Investments (een erg groot beleggingsfonds). Tot 2014 was hij ook CEO van Fidelity, maar nu is de dochter van Edward, Abigail Johnson de nieuwe CEO. Johnson behoort met een vermogen van $9,3 miljard tot één van de rijkste mensen ter wereld.

Fidelity is in 1946 opgericht door Edward Johnson II (vader van Edward Johnson III). Fidelity betekent in het Latijns ‘loyaal zijn’. Het Fidelity beleggingsfonds hoopt dan ook zoveel mogelijk loyale cliënten aan zich te binden. Met beleggingsfondsen die goede rendementen behalen tracht Fidelity dit te behalen.

Beleggen zoals Edward Johnson III kan hier!

 

 

Over Edward Johnson III

Edward Johnson III is op 29 juni 1930 geboren. De Amerikaanse zakenman en investeerder heeft een koninklijke naam en heeft ook op een koninklijke wijze rendementen weten te realiseren (daar straks meer over). Johnson behaalde zijn Bachelor van Hardvard in 1954. Na zijn studie ging Johnson even het leger in, maar hij werd al snel analist bij Fidelity Investments. In 1960 werd Johnson account manager en hij werd beheerder van het Fidelity Magellan fonds van 1963 tot 1977. Johnson werkte zichzelf snel omhoog en werd in 1977 CEO van Fidellity. Johnson realiseerde grote rendementen voor Fidelity en haar cliënten. Wilt u meer weten over Fidelity en de huidige CEO? Bekijk dan de onderstaande video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *