Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Rivian aandelen kopen

Inhoudsopgave

Rivian Automotive zal naar verwachting zijn beurs intrede maken en verkocht gaan worden op de Nasdaq. Er is lang uitgekeken naar deze beursgang en deze word met interesse gadegeslagen door potentiële investeerders.

Het aandeel wordt naar verwachting op 08 November gelanceerd en alle stappen die Rivian zet worden met veel belangstelling gevolgd.  Ondanks dat er nog geen handelsprijs is gecommuniceerd lijkt de algemene interesse net als de resultaten van Rivian gestaag te stijgen.  Traditiegetrouw zien de meeste bedrijven al op dag 1 de waarde van hun aandelen direct groeien.  Het blijft altijd de vraag of ze eenzelfde klapper kunnen waarmaken als bijvoorbeeld Affirm die zijn aandelenkoers 100 procent zag stijgen op de eerste handelsdag voordat hij sloot op $ 97,24.

Wanneer is verwachte beursgang van Rivian?

Op dit moment staat de beursgang van Rivian in de planning voor 08-11. Vanaf deze datum zullen de aandelen Rivian te koop zijn bij de verschillende brokers zoals Freedom Finance en DEGIRO.

Inschrijven voor Rivian IPO aandelen

De streefdatum voor het openbaar gaan van Rivian is 08-11 echter kunnen investeerders de mogelijkheid gebruiken om eerder in te schrijven.  Op deze manier kunnen geïnteresseerden een aandeel proberen te bemachtigen tegen een -nu nog- laag tarief aangezien de verwachting en geschiedenis ons heeft geleerd dat de waarde van aandelen vaak direct omhoog schieten nadat deze zijn geïntroduceerd. Natuurlijk is dit feit geen gegeven en dien je altijd je huiswerk te doen en je te verwittigen van alle details rondom het bedrijf en het IPO aandeel.

Vind hieronder brokers waar jij je kan inschrijven voor de Rivian Beursgang:

AanbiederVoordelenRatingMeer informatie
 width=


DEGIRO

De bekroonde online broker van Nederland & Lage kosten

9.8Bekijk
DEGIRO
 /></a><br />
<p class=
Bux 0

Voordelen

Lage kosten en een van de beste apps

9.7Bekijk
Bux 0
 width=


Freedom Finance

Een nieuwe en zeer professionele broker

9.4Bekijk
Freedom Finance
 width=


Etoro

Zeer uitgebreid platform

9.1Bekijk
etoro

Rivian koers verwachting

Het moge duidelijk zijn dat er met veel anticipatie naar de beursgang van aandeel Rivian word uitgekeken echter zijn er veel omstandigheden mee gemoeid en is het koffiedik kijken wat er uiteindelijk echt op de dag zelf gebeurt.  Laat je niet alleen verleiden door de hype maar doe ook gedegen onderzoek en kijk of je je kunt vinden in de toekomstvisie van Rivian.  Zorg dat je jouw keuze goed en rationeel kunt onderbouwen.

De weg naar de beursgang van Rivian

Als je uiteindelijk gekozen hebt om je in te schrijven voor aandelen moet je zeker zijn van je zaak en vertrouwen hebben in de bedrijfsvisie en management van Rivian.  Aangezien er veel componenten in het spel zijn moet je jezelf en je beleggings portfolio altijd beschermen door je goed voor te bereiden.

Hoe bereid je jezelf voor op aandeel Rivian IPO kopen 

Indien je onzeker bent over investeren in een aandeel dien je je meer in de materie te verdiepen.  Er zijn veel internationale websites zoals morningstar die reeds gedegen speurwerk en boeken onderzoek hebben gedaan en een solide weergave hebben van de  financiële achtergrond van bedrijven die klaarstaan om naar de beurs te gaan.  Ook de online beurzen zelf zullen informatie en tips hebben over bedrijven die een aandeel listing gaan verkrijgen.  Hou rekening met het feit dat Rivio zelf waarschijnlijk een geweldige PR heeft .Ondanks dat je best een goed idee kunt krijgen over wat ze doen en waar ze voor staan heb je het meest aan informatie die onafhankelijk is verkregen, bijvoorbeeld internationale financiële nieuwsbureaus die wellicht weer een andere kijk hebben dan Nederlandse websites.

Hoe kan ik aandeel beursgang kopen van Rivian?

Wanneer de beursgang van het aandeel Rivian voltooid is komen de aandelen vrij voor verkoop. Potentiële beleggers kunnen bij bv Bux 0 of DEGIRO overgaan tot aankoop.

Gelijk na de beursgang van Rivian vind je een aandeel IPO gemakkelijk terug op online broker platform DEGIRO.  Je kunt bij deze makelaar of op het platform van bv De Binck Bank natuurlijk ook gelijk eenvoudig beleggen in een aandeel Rivian.

De uitgave van de eerste publieke aandelen van Rivian zullen meteen terug te vinden zijn bij DEGIRO en ook bij Freedom Finance

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *